ته چین؛

دستور پخت شیرینی کرکی

کد خبر: ۹۵۳۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 21 January 2020
تعداد بازدید : 12809
کد خبر: ۹۵۳۰۹۰
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 21 January 2020
|
27922 بازدید
بازدید 27922
«شیرینی کرکی» یا «شیرینی بهشتی» یک نوع شیرینی است که برخی ریشه آن را در اصفهان می‌دانند و در مناسبت‌هایی چون نوروز مصرف بیشتری دارد. طرز تهیه این شیرینی ساده را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.