ته چین؛

دستور پخت شیرینی کرکی

کد خبر: ۹۵۳۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 21 January 2020
تعداد بازدید : 12806
کد خبر: ۹۵۳۰۹۰
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 21 January 2020
|
27818 بازدید
بازدید 27818
«شیرینی کرکی» یا «شیرینی بهشتی» یک نوع شیرینی است که برخی ریشه آن را در اصفهان می‌دانند و در مناسبت‌هایی چون نوروز مصرف بیشتری دارد. طرز تهیه این شیرینی ساده را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری