مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

دستور پخت خورش سیب و آلبالو

کد خبر: ۹۵۳۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 22 January 2020
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 4050
کد خبر: ۹۵۳۴۴۰
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 22 January 2020
|
16313 بازدید
|
۴
بازدید 16313
۴
خورش سیب و آلبالو که از خورش‌هایی است که در خراسان تهیه می‌شود و گفته می‌شود ریشه آن به دامغان بازمی‌گردد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرا می‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
دانش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
البته که همه جای ایران برای همه ایران است
ولی
اشاره کنم که اصالت اصلی این خورشت بسیار خوشمزه مربوط به شهرستان شاهرود میباشد
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
ببخشید الان مگر فصل البالویه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
غذای سنتی و منشا ان شاهرود است نه خراسان و دامغان
شیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
نه عزیزم این غذا دامغان هست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟