ته چین؛

طرز تهیه شیرینی پادرازی

کد خبر: ۹۵۳۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 23 January 2020
تعداد بازدید : 8727
کد خبر: ۹۵۳۴۷۶
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 23 January 2020
|
19784 بازدید
|
۱
بازدید 19784
۱
شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی‌های خشک ایرانی است که در قزوین و گیلان بیشتر تهیه می‌شود و از طعم فوق‌العاده‌ای برخوردار است. طرز تهیه این شیرینی خشک را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Japan
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۴
سلام. لطفا کلوچه و نان ترکیه ای و پا درازی و نان برنجی و گندمی و آگردک و فیل گوش شیرینی های مخصوص عید سیاهکلیها را هم آموزش دهید.
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟