ته چین؛

طرز تهیه ترشی آلبالو

کد خبر: ۹۵۳۶۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 25 January 2020
تعداد بازدید : 19643
کد خبر: ۹۵۳۶۷۳
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 25 January 2020
|
36826 بازدید
بازدید 36826
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیله اندامگان بی‌هوازی است. پیش از این شماری ترشی را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون نوبت به ترشی آلبالو است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟