ته چین؛

طرز تهیه اشکنه

کد خبر: ۹۵۴۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 26 January 2020
تعداد بازدید : 11919
کد خبر: ۹۵۴۲۵۸
|
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 26 January 2020
|
24501 بازدید
|
۱
بازدید 24501
۱
اِشْکِنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که از آرد، سبزی و پیازداغ به عنوان مواد اصلی تهیه می‌شود و به صورت معمول با نان سرو می‌شود. این خوراک دارای گونه‌های مختلف است و در میان افراد گوناگون به روش‌های مختلف پخته می‌شده‌است. طرز تهیه اشکنه را به مرسوم‌ترین شیوه فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
این اشگنه نیست کلا دستورش و عوض کرده
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟