ته چین؛

دستور پخت ران بوقلمون

کد خبر: ۹۵۶۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ 08 February 2020
تعداد بازدید : 28311
کد خبر: ۹۵۶۹۵۱
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ 08 February 2020
|
67145 بازدید
|
۳
بازدید 67145
۳
«ران بوقلمون» یکی از غذاهای خوش طعم است که با پخت مناسب جزو بهترین منوهای غذایی و جذاب برای هر ذائقه‌ای تبدیل می‌شود. طرز تهیه ران بوقلمون را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
زهرا سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
ممنون از همه آموزشها یتان واقعا ممنونم
در جینی که گرم آموختن هستیم مرتبا تصویر قطع میشه خواهش
دارم این مشگل را هم لطفا رفع بفرمائید..خیلی خیلی ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
90در صد موضوع این غذا و مواد اولیه را تهیه کرده ام می ماند ران بوقلمون که ان هم منتظر دریافت یارانه نقدی ام هستم !
م ،ذ
|
United States of America
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
ممنون از رسیپی هاتون من چند تاش را استفاده کردم عالی بود،اینم حتما درست میکنم ،اماحدودیک ساعت طول کشید تا تونسم ویدیو روببینم.سلامت وشاد باشید،دعاگویتان هستم .سپاس ازاین همه زحمتهاتون.