ته چین؛

دستور پخت ران بوقلمون

کد خبر: ۹۵۶۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ 08 February 2020
تعداد بازدید : 28314
کد خبر: ۹۵۶۹۵۱
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ 08 February 2020
|
67213 بازدید
|
۳
بازدید 67213
۳
«ران بوقلمون» یکی از غذاهای خوش طعم است که با پخت مناسب جزو بهترین منوهای غذایی و جذاب برای هر ذائقه‌ای تبدیل می‌شود. طرز تهیه ران بوقلمون را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
زهرا سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
ممنون از همه آموزشها یتان واقعا ممنونم
در جینی که گرم آموختن هستیم مرتبا تصویر قطع میشه خواهش
دارم این مشگل را هم لطفا رفع بفرمائید..خیلی خیلی ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
90در صد موضوع این غذا و مواد اولیه را تهیه کرده ام می ماند ران بوقلمون که ان هم منتظر دریافت یارانه نقدی ام هستم !
م ،ذ
|
United States of America
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
ممنون از رسیپی هاتون من چند تاش را استفاده کردم عالی بود،اینم حتما درست میکنم ،اماحدودیک ساعت طول کشید تا تونسم ویدیو روببینم.سلامت وشاد باشید،دعاگویتان هستم .سپاس ازاین همه زحمتهاتون.
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟