ته چین؛

طرز تهیه ترشی گوجه

کد خبر: ۹۵۷۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷ 09 February 2020
تعداد بازدید : 113199
کد خبر: ۹۵۷۵۴۱
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷ 09 February 2020
|
147311 بازدید
|
۳
بازدید 147311
۳
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. ترشی گوجه که به عنوان ترشی سالاد مشهدی نیز مشهور است، یکی از ترشی‌های ایرانی است. طرز تهیه این ترشی را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
با سلام و تشکر از خانم پروانه جوادی . فوق العاده بود .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۸
عالی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
عالی بهترین ترشی
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟