ته چین؛

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

کد خبر: ۹۵۷۵۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱ 09 February 2020
تعداد بازدید : 51434
کد خبر: ۹۵۷۵۵۴
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱ 09 February 2020
|
68410 بازدید
|
۳
بازدید 68410
۳
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. طرز تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی مخلوط را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
هفته بیجار
تهمینه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
چرا فیلم باز نمیشود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
کارااون حرف نداره
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟