به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (سه شنبه بیست و نهم بهمن ماه سال ۹۸) را میتوانی در این بسته خبری مشاهده کنید.
۱۱ کلاهبردار هرمی دستگیر شدندفرمانده انتظامی شهرستان چالوس از دستگیری ۱۱ نفر از اعضاء یک شرکت هرمی خبر داد.
بیشتر بخوانید
نگهبان جوان، در آتش کیوسک سوختفرمانده انتظامی شهرستان قرچک از جان باختن یک نفر بر اثر آتش سوزی در یک کیوسک نگهبانی خبر داد.
بیشتر بخوانید
دستگیری دو نفر سارق به عنف در پایتختسرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری دو نفر از سارقان به عنف محله نازی آباد خبر داد.
بیشتر بخوانید
جنایت ساختگی برای شاخ شدن در اینستاگرامدستگیری فردی که به بهانه جمع آوری فالوور در اینستاگرام اقدام به تهیه کلیپ قتل کرده بود.
بیشتر بخوانید
کلاهبرداری ۱۰ میلیاردی مامور امنیتی قلابی در ۸ استانفرمانده انتظامی استان سمنان از دستگیری فردی با جعل عنوان مامور یک نهاد امنیتی
خبر داد. بیشتر بخوانید
خودکشی مرد عصبانی در خانه باجناقمردی که اعضای خانواده همسر ش را گروگان گرفته بود، وقتی خود را در محاصره مردم دید، به زندگی اش پایان داد.
بیشتر بخوانید
قتل با تبر در رابطه شوم با دخترخاله!راز قتل داماد خاله در واژگونی عجیب یک خودرو فاش شد.
بیشتر بخوانید
سرنوشت تلخ مادر و نوزاد ناخواستهمهتاب که در آستانه جشن تولد ۲۳ سالگی و همچنین فارغالتحصیلی از دانشگاه قرار داشت که...
بیشتر بخوانید
قتل به خاطر انگشتر طلاحکم قصاص پسری که متهم است به خاطر انگشتر طلا دست به جنایت زده است شکسته شد.
بیشتر بخوانید
راز زن بودن یک مرد در بازرسی پلیس تهران فاش شدرییس کلانتری ۱۱۰ شهدا از دستگیری یک دختر جوان که با پوشش مردانه خبر داد.
بیشتر بخوانید
بهاره هدایت آزاد شد بهاره هدایت یکی از فعالان سیاسی که چندی پیش بازداشت شده بود، عصر امروز با تودیع وثیقه آزاد شد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
نرم افزارهای انتخاباتی را نصب نکنید
سرهنگ "محمد جمالی" رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا ناجا گفت: این روزها با شروع تبلیغات کاندیداهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی در کشور، بسیاری از افراد با بهره گیری از روشهای نوین تبلیغات دست به انتشار اپلیکیشنهای موبایل پایه برای آشنایی با کاندید موردنظر خود میکنند. متاسفانه بسیاری از کلاهبرداران و سودجویان فرصت را غنیمت دانسته و با ترفند ایجاد اپلیکیشنهای مختلف در پوشش تبلیغ و ارسال آن در شبکههای اجتماعی گوناگون و تحریک افراد به دانلود و نصب آنها، دست به سودجویی از کاربران میزنند.
در بررسی صورت گرفته روی بسیاری از اپلیکیشنهای مذکور متاسفانه در همین چند روز شاهد انتشار اپلیکیشنهای مختلفی بوده ایم که در بررسی اجمالی دارای آسیب پذیریهای متعدد بوده اند. کاربران اپلیکیشنهای تبلیغاتی را از منابع رسمی انتشار که بررسیهای امنیتی لازم را در خصوص امنیت اپلیکیشنها انجام میدهند، بارگذاری کنند.
این مقام انتظامی در ادامه دسترسی به مشخصات شناسنامهای گوشی کاربر، شماره سیم کارت، نوع شبکه، شماره یکتا گوشی (IMEI)، وجود ارتباط پنهان از نوع Remote Desktop، قابلیت ایجاد internet Connectionهای مختلف بدون اجازه کاربر، قابلیت استخراج MAC Adress مودم مورد استفاده توسط کاربر، قابلیت خواندن Device ID گوشی کاربر را نمونهای از آسیب پذیریهای اپلیکیشنهای مذکور برشمرد. در صورت نصب این گونه اپلیکیشنهای جعلی در گوشی تلفن همراه و یا سیستم عاملهای خود نسبت به پاکسازی و حذف این اپلیکیشنها اقدام و در صورت نیاز به ثبت گزارشات مردمی به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کنند و برای دریافت مشاوره نیز میتوانند با شماره تلفن ۸۱۸۱۸ مرکز امداد و فوریتهای پلیس فتا تماس بگیرند.