ته چین؛

طرز تهیه کلم شور مخلوط

کد خبر: ۹۶۰۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 23 February 2020
تعداد بازدید : 22497
کد خبر: ۹۶۰۷۸۲
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 23 February 2020
|
32550 بازدید
بازدید 32550
در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته می‌شوند، شور می‌گویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعم‌دار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلم‌برگ و… است. برای طعم‌دار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده می‌شود. طرز تهیه کلم شور مخلوط را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری