ته چین؛

طرز تهیه خورش طلاکوله غورابه

کد خبر: ۹۶۱۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 24 February 2020
تعداد بازدید : 488
کد خبر: ۹۶۱۰۷۶
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 24 February 2020
|
5854 بازدید
بازدید 5854
خورش طلاکوله غورابه یکی از خورش‌های گیلانی است که ترکیبی نزدیک به خورش فسنجان دارد و با سبزی‌های معطر طعم متفاوتی دارد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری