ته چین؛

دستور پخت کیک یزدی

کد خبر: ۹۶۱۳۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 25 February 2020
تعداد بازدید : 84149
کد خبر: ۹۶۱۳۱۳
|
۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 25 February 2020
|
117395 بازدید
|
۲
بازدید 117395
۲
کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم‌ها از جمله مراسم‌های مذهبی از آن استفاده می‌کنند. طرز تهیه این کیک را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
سلام
کیک یزدی ظاهری متفاوت با کیک آموزش داده شده دارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
آخرش کیک یزدی خودت بود یا از مغازه گرفتی؟