ته چین؛

طرز تهیه دو گوله کباب

کد خبر: ۹۶۱۶۴۶
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 27 February 2020
تعداد بازدید : 4156
کد خبر: ۹۶۱۶۴۶
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 27 February 2020
|
19293 بازدید
|
۲
بازدید 19293
۲
«دوگوله کباب» یا «دوگلوله کباب» یکی از غذاهای محلی منطقه سنجان در استان مرکزی است که معمولا برای مراسم‌ها به ویژه شب عید نوروز تهیه می‌کنند و با نان یا برنج سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب تابه‌ای را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
آقارضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
همان دوگوله کباب درسته. در اراک و استان مرکزی به دیزی میگویند دوگوله، یعنی دیگ کوچک. نوعی کباب ماهیتابه است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۸
نه عزیزم به این نمیگن دوگوله کباب