ته چین؛

طرز تهیه ترشی یونانی

کد خبر: ۹۶۲۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 02 March 2020
تعداد بازدید : 11386
کد خبر: ۹۶۲۷۷۳
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 02 March 2020
|
25677 بازدید
بازدید 25677
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. پیش از این طرز تهیه شماری از انواع ترشی را در تابناک فرا گرفته‌اید و اکنون طرز تهیه ترشی یونانی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟