ته چین؛

طرز تهیه ترشی لبو و انار

کد خبر: ۹۶۳۰۶۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 03 March 2020
تعداد بازدید : 14238
کد خبر: ۹۶۳۰۶۵
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 03 March 2020
|
23831 بازدید
بازدید 23831
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیله اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. پیش از این طرز تهیه چند ترشی را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه ترشی لبو و انار را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟