ته چین؛

طرز تهیه خشیل

کد خبر: ۹۶۳۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 03 March 2020
تعداد بازدید : 4641
کد خبر: ۹۶۳۰۸۵
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 03 March 2020
|
14047 بازدید
بازدید 14047
خَشیل یکی از غذاهای محلی مناطق آذری‌زبان است که خوردن آن بین ساکنین مناطق مختلف آذربایجان و خصوصا در مراسم شب یلدا رایج است. این غذا به عنوان صبحانه یا میان‌وعده نیز استفاده می‌شود. طرز تهیه خشیل اردبیل را در تابناک می‌بینید.
اشتراک گذاری