ته چین؛

طرز تهیه قیمه شاهی

کد خبر: ۹۶۳۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 07 March 2020
تعداد بازدید : 18532
کد خبر: ۹۶۳۶۳۰
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 07 March 2020
|
31898 بازدید
بازدید 31898
قیمه شاهی خورشی به خورش قیمه است، با این تفاوت که از سس زیادی برخورداری نیست و تا حدودی سفت است. دستور پخت این غذای قدیمی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟