ته چین؛

طرز تهیه قیمه شاهی

کد خبر: ۹۶۳۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 07 March 2020
تعداد بازدید : 18531
کد خبر: ۹۶۳۶۳۰
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 07 March 2020
|
31874 بازدید
بازدید 31874
قیمه شاهی خورشی به خورش قیمه است، با این تفاوت که از سس زیادی برخورداری نیست و تا حدودی سفت است. دستور پخت این غذای قدیمی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟