ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده روی استخوان

کد خبر: ۹۶۳۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 07 March 2020
تعداد بازدید : 23758
کد خبر: ۹۶۳۶۵۱
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 07 March 2020
|
52756 بازدید
|
۳
بازدید 52756
۳
کباب کوبیده یکی از کباب‌هایی است که پیش از این طرز تهیه انواع آن را در تابناک فراگرفته‌اید و به صورت مرسوم بر روی سیخ‌های فلزی پخته می‌شود. اکنون طرز تهیه کباب کوبیده و پختن آن را روی استخوان با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
ایول ... خوب بود
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
خجالت خوب چیزیه یک ساله زن و بچه ام کباب نخوردن اینا چیه می‌گذارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
برو بابا.ماهواره نگاه میکنین این کلیپ معضل شده؟