ته چین؛

دستور پخت اردک به سبک آذریجانی

کد خبر: ۹۶۴۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵ 09 March 2020
تعداد بازدید : 7458
کد خبر: ۹۶۴۱۹۹
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵ 09 March 2020
|
25500 بازدید
|
۲
بازدید 25500
۲
اردک به شیوه‌های مختلفی پخته یا سرخ می‌شود که برخی از این روش‌ها را پیش از این در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه اردک به سبک آذربایجانی را به همراه سس رب انار و گردو و پسته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
باسلام تابناک تبلیغات تاتوزشت بازو ها را تلیغ می کند فردا ساق پا وبعدا.؟
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
من یه اردک دارم خودم بزرگش کردم بپزمش؟؟