ته چین؛

دستور پخت خورش شش انداز بادمجان

کد خبر: ۹۶۴۸۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 March 2020
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
تعداد بازدید : 5878
کد خبر: ۹۶۴۸۵۱
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 March 2020
|
16417 بازدید
بازدید 16417
شش انداز نوعی خورش است که در نواحی مختلف با ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. خورش شش انداز بادمجان یکی از انواع خورش شش انداز است که غذای محلی گیلان محسوب می‌شود. طرز تهیه این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس آنجلس دارید؟