پارسیان صفحه خبر
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

طرز تهیه رب فلفل دلمه‌ای دودی

کد خبر: ۹۶۴۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 12 March 2020
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 5313
کد خبر: ۹۶۴۸۶۶
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 12 March 2020
|
15686 بازدید
|
۱
بازدید 15686
۱
ربّ، به ماده غلیظ حاصل از جوشانیدن قسمت گوشتی بعضی از میوه‌ها و ریشه‌ها تلقی می‌شود و به صورت عمده با گوجه تهیه می‌شود. علاوه بر رب گوجه، رب برخی مواد دیگر برای غذاهای مختلف از جمله کباب ماهیتانه‌ای و همچنین فست فودها مورد استفاده قرار می‌گیرد که از آن جمله می‌توان به رب فلفل دلمه‌ای اشاره کرد. طرز تهیه رب فلفل دلمه‌ای دودی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۳
متاسفانه طول زمان اموزش ایشان غیر عادی طولانی است.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟