ته چین؛

طرز تهیه سیراوویچ

کد خبر: ۹۶۴۹۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 14 March 2020
تعداد بازدید : 3934
کد خبر: ۹۶۴۹۰۳
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 14 March 2020
|
9339 بازدید
بازدید 9339
سیرواویج یا سیرابیج از غذاهای محلی استان گیلان است و اصلی ترین مواد مورد استفاده در این غذا، برگ سیر و تخم مرغ است و البته پایه اصلی آن برگ سیر است. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری