ته چین؛

طرز تهیه سیرابی کردی

کد خبر: ۹۶۵۰۰۴
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 15 March 2020
تعداد بازدید : 21800
کد خبر: ۹۶۵۰۰۴
|
۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 15 March 2020
|
41063 بازدید
|
۱
بازدید 41063
۱
«سیرابی کردی» یکی از روش‌های تهیه خوراک سیرابی است که در کردستان و مناطقی از آذربایجان تهیه و سرو می‌شود. طرز تهیه این نوع خوراک سیرابی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
عالی
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟