ته چین؛

طرز تهیه شربت‌های سنتی انجیر، هلو، آلود و زردآلو

کد خبر: ۹۶۵۱۳۷
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 16 March 2020
تعداد بازدید : 10794
کد خبر: ۹۶۵۱۳۷
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 16 March 2020
|
25106 بازدید
بازدید 25106
ساخت شربت با استفاده از میوه‌های خشک در ایران ریشه تاریخی دارد و به واسطه عدم امکان نگهداری میوه در بلندمدت شکل گرفته بوده است. در دوران کنونی نیز این شربت‌های سنتی طرفداران بسیاری دارد. اکنون طرز تهیه شربت‌های سنتی انجیر، هلو، آلود و زردآلو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری