ته چین؛

طرز تهیه خوراک سیب زمینی و گوجه

کد خبر: ۹۶۵۱۵۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 17 March 2020
تعداد بازدید : 17988
کد خبر: ۹۶۵۱۵۷
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 17 March 2020
|
40999 بازدید
|
۳
بازدید 40999
۳
خوراک سیب زمینی و گوجه که بنابر برخی گزارش‌ها ریشه هندی دارد، یکی از غذاهای نسبتاً ساده است که از طعم خوبی نیز برخوردار است. طرز تهیه این خوراک را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
این همه اشپز ایرانی در کشور داریم این دیگه کیه با اوووون دستاش اشتها م کور شد........
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
سیب زمینی و گوجه را حلقه کنید.ابتدا سیبزمینی را کف ماهی تابه بچینید بعد گوجه هارا روش بذارید نمک و فلفل تند بزنید درب ماهی تابه راببندید شعله را کم کنید تا اب خود گوجه پخته بشه .با نان میل کنید عاشقش می شید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
لطفا فقط قیمت کفش های دنیلی که تابناک برای تبلیغ لینکش را گذاشته تو سایت را یک نگاه بیاندازید