ته چین؛

دستور پخت قرمه سبزی کوزه‌ای

کد خبر: ۹۶۵۱۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 18 March 2020
تعداد بازدید : 23003
کد خبر: ۹۶۵۱۹۷
|
۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 18 March 2020
|
36261 بازدید
|
۴
بازدید 36261
۴
خورش «قرمه سبزی / قورمه سبزی» یکی از از خورشت‌های ایرانیان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است که معمولاً با برنج (پلو) سِرو می‌شود. این خوراک قدمتی بین 2000 تا 5000 سال دارد، ترکیبات سبزی در این خورشت هم بنا بر هر منطقه متفاوت است، هرچند که نوع سبزی‌های بکار رفته و قدمت این خوراک در کنار حضور برنج در این خوراک نشان میدهد که خواستگاه اصلی این خورشت در مناطق شمالی کشور بخصوص گیلان باشد. سبزی قرمه (دربرگیرنده: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر- به کار می‌رود) باید به شیوه صحیح برای قرمه سبزی خرد شود. پیش از این دستور پخت خورش قرمه سبزی به شیوه مرسوم را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون نوبت فراگیری طرز تهیه قرمه سبزی کوزه‌ای با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای است.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Singapore
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
در خط دهم عبارت «خورد شود» غلط است و باید با «خرد شود» جایگزین شود. خواهشی کنم در نگارش دقت کنید. تا چنین غلط های واضحی در نوشتار رسمی باب نشود
پاسخ ها
آقای دهقان
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
دانه معنی بگیرد مرد عقل /
ننگرد پیمانه را گر گشت نقل
زینب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۳
سلام وقت بخیر چقدوقت باید بزلریم اب قلم اماده بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
عالی و بی نظیر