«اعمال مداخلات جدی‌تر ۲ هفته ای» ضد کرونا

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه هرچه شدت مداخلات و همکاری مردم بیشتر باشد شانس استمرار بیماری به حداقل می رسد، گفت: برخی از محققان عقیده دارند انجام مداخلات جدی تر در یک بازه زمانی ۲ هفته ای می تواند ریشه کنی زودتر بیماری را تضمین کند.
کد خبر: ۹۶۹۶۶۷
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۷ 02 April 2020
|
16505 بازدید
|
۷


به گزارش  تابناک به نقل از فارس، علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران کاهش آمار کشوری تعداد مبتلایان جدید در روزهای اخیر را حاصل اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، طرح ملی غربالگری و تعطیلات نوروزی برشمرد و گفت: در کاهش این آمار تعطیلات نوروزی و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی که به طور طبیعی باعث کاهش آمار مراجعان به مراکز درمانی شد، نقش به سزایی داشت.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اجرای طرح بسیج ملی غربالگری از طریق سامانه تلفنی را دلیل دیگری برای کاهش مراجعات بیمارستانی دانست و گفت: در این طرح از طریق تماس تلفنی با افراد جامعه سلامتی آنان ارزیابی شده و راهنمایی های لازم به آنان ارایه می شود و در صورت لزوم به مراکز جامع سلامت هدایت می شوند تا تحت ممیزی بالینی و علایم در آنجا قرار گیرند.

وی افزود: در نتیجه افراد دارای علایم خفیف به بیمارستان مراجعه نمی کنند و مواردی که علایم شدیدتر دارند به بیمارستانها ارجاع داده می شوند. این اقدام باعث کاهش مراجعات غیرضروری به مراکز درمانی و بیمارستانها و همچنین جلوگیری از در معرض بیماری قرار گرفتن افراد می شود.

نقش مهم تصمیمات جامع مدیریتی و همکاری مردم در خاموشی اپیدمی کرونا

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: در این راستا علاوه بر همکاری مردم که نقش اساسی و بنیادین برای استمرار این موضوع دارد. یک سری تصمیات مدیریتی نیز برای کمک به کاهش سرایت بیماری در جامعه اخذ شود.

وی تاکید کرد: در اپیدمی ها باید همزمان هم مردم همکاری لازم را داشته باشند و هم این که تصمیمات مدیریتی از جامعیت و کفایت لازم برخوردار باشند تا مانع گسترش بیماری شوند؛ بنابراین باید برنامه های فشرده تری را در زمینه مداخلات مدنی محدود شونده انجام دهیم.

زالی با بیان اینکه هرچه شدت محدود شوندگی این مداخلات بیشتر باشد و همکاری مردم نیز افزایش یابد شانس استمرار بیماری به حداقل می رسد، گفت: در صورتی که مداخلات ناکافی باشد، یا به شکل ناقص اعمال شود و یا در بازه زمانی کوتاه تر صورت گیرد، زمان استمرار اپیدمی طولانی تر خواهد بود و دیرتر از این ویروس خلاص شویم.

ریشه کنی زودتر بیماری در گروی مداخلات جدی تر

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به انجام بعضی تحقیقات، اظهار داشت: برخی از محققان با توجه به این که دوره نهفتگی بیماری ۲ هفته است و پس از آن امکان سرایت بیماری از مبتلایان وجود ندارد، معتقدند یک بازه زمانی ۲ هفته ای با مداخلات جدی تر می تواند تضمین کند که بیماری زودتر ریشه کن شود. یعنی در این مدت در کالبد رفت و آمد شهری به گونه ای عمل کنیم که تقریبا هیچ رفت و آمدی صورت نگیرد، هیچ تجمعی شکل نگرفته و هیچ خوشه بندی اجتماعی در سطح شهرها ایجاد نشود.

تاثیر گندزدایی اماکن عمومی شهری از نظر علمی

وی با اشاره به تاثیر مه پاشی و گندزدایی اماکن عمومی شهری در ایجاد آرامش روانی در افراد جامعه از زحمات تمامی افراد و بخش های مختلفی که در راستای ضدعفونی کردن و مه پاشی فضاها و اماکن عمومی شهری تلاش می کنند تقدیر کرد.

زالی افزود: گرچه هنوز در مورد تاثیر مه پاشی و ضدعفونی کردن اماکن عمومی در تقلیل سرایت کرونا ویروس از نظر علمی مستندات و شواهد متقنی در عرصه جهانی به اثبات نرسیده است، اما این روش در کل جهان استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه توصیه شده است که گندزدایی و مه پاشی در خصوص مکان های پر تردد و یا مناطقی که افراد در معرض مراجعات بیشتری قرار دارند انجام شود، تصریح کرد: به نظر می رسد که گندزدایی بخش هایی نظیر واگن های مترو و اتوبوسرانی و مکان های عمومی که تردد بیشتری دارند از کارایی موثرتری نسبت به سایر مکان های شهری برخوردار است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
زندگى به سبك ايرانى : يك عده ادم هاى منضبط و با فرهنگ چوب يك عده ادم هاى بى انضباط بى فرهنگ را مى خورند . هميشه روال همين بوده .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
دوست عزیز من من شغلی با در آمد ثابت دارم و شرکت محل کار من قادر است در همین شرایط هم حقوق مرا بپردازد و ساعات کار مرا کاهش دهد و دورکاری را هم بپذیرد. اما گروهی از هموطنان مشاغلی دارند که تعطیلی آن به معنای حذف درآمدشان است. حتا کسبه و بازاریان هم تا حدی می توانند بی کاری و عدم درآمد را تحمل کنند. لطفا فوری همه چیز را به فرهنگ مردم مربوط نکنید. حتا در مورد مسافرتها هم بسیاری از موارد مغایرتی با فاصله گذاری ندارد. اگر کسی سلامت است و به مکان مسکونی خود در شهر دیگری می رود و همانجا می ماند موجب هیچ خطری نیست. خطر فرهنگی این است که با اطلاع رسانی نادرست باعث شویم گروهی از مردم شهرهای مقصد با تصور تضضیع حقوقشان جمع شوند و جاده را مسدود کنند و سنگ به خودرو مردم بزنند و به صورت غیر مستقیم تشویق هم بشوند!! یادمان باشد که انتخاب محل زندگی از اصول اولیه حقوق انسانی است و کرونا هم نمی تواند ناقض آن باشد. من اگر فکر کنم در ویلای مسکونی خودم در شمال کشور برای قرنطینه شدن و خانه نشینی شرایط بهتری دارم حق دارم به این مکان بروم. این بدعت است که اهالی بومی هر استان و شهرستانی برای خودشان حقوق شهروندی بیش از سایر هموطنان قایل شوند که اگر این
بدعت پا بگیرد اختلافات قومی را در آینده باعث خواهد شد.در استفاده از واژگان دقیق باشیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
فقط خودتان مي خواهيد کشش بدهيد.... دو ماهه تو خونه مانديم يک دفعه اي مي توانستين کل کشئور را قرنطينه کنيد تموم بشه بي تخصص هاي فرافکن مشخص نيست چرا مردم را سرکار گذاشته اند....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
ابتدا اجرای مقررات سخت در حداقل 28 روز.
و پس از آن:
1- رعایت دقیق بهداشت جمعی و اجبار در رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک سه لا برای کاهش احتمال ابتلا از فرد بیمار به دیگران و ترویج فرهنگ استفاده از دستکش.
2- تجهیز همه وسایل نقلیه عمومی به هواکش های فشارمنفی بسیار قوی، ضدعفونی روزانه سطوح.
3- ادامه روند دورکاری و استفاده از کارکنان بصورت حداقلی.
4- گسترش خدمات راه دور و اینترنتی مخصوصا در بخش دولتی.
6- حمایت از کسب کارها برای انتقال به بستر فروش آنلاین و راه دور.
7- ارسال پیامک های آموزشی بهداشتی به مردم مانند جداسازی فضای نگهداری از لباس های بیرون از بقیه خانه و ...
8- حذف تبادلات اسکناس کاغذی و سکه دستکم بمدت یکسال
و چیزهای دیگر
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
نبودن رفت و آمد یعنی قرنطینه در بالاترین حد خودش!همونی که روز اول مسخره کردید و گفتید مال زمان جنگ جهانیه!
و البته باید مایحتاج مردم رو تامین کنید.
مردم درآمد و پولی براشون نمونده خرج طرح های شما رو بدن!
باید به تک تک خانواده ها جیره غذایی بدید تا کسی از منزل خارج نشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
بابا ۲هفته فقط نزارین هیچکس بیرون بره ۲هفته کشور رو تعطیل کنین بخدا درست میشه
ادارات خصوصی از شنبه باز میشن یعنی فاجعه
مازیار وکیلی
|
Canada
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
محل کارم گفته از شنبه باید بریم سرکار . گفتن اگر مردیم دیه مون رو میدن خدا رحم کنه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟