صندوق بین‌المللی پول خبر داد:

بهبود رشد اقتصادی و تورم ایران در سال شیوع کرونا

صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش چشم انداز اقتصادی جهان اعلام کرد: رشد اقتصادی ایران علی رغم اینکه منفی است، اما در سال ۲۰۲۰ بهبود یافته و به منفی ۶ و نرخ تورم به ۳۴.۲ درصد کاهش و نرخ بیکاری به ۱۶.۳ درصد افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۹۷۲۴۳۴
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۶ 14 April 2020
|
12158 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از فارس، جدیدترین گزارش چشم‌انداز اقتصادی جهان صندوق بین‌المللی پول که دقایقی پیش منتشر شد، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۰ یعنی سال پیش رو را منفی ۶ (منفی ۵.۹۸۵) درصد پیش بینی کرده است.

این رقم با وجود منفی بودن، اما نسبت برآورد این نهاد از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۱۹ برابر با منفی ۷.۶ (منفی ۷.۵۸۶) درصد، از بهبود این شاخص خبر می‌دهد.

بهبود رشد اقتصادی و تورم ایران در سال شیوع کرونا

البته IMF در گزارش پیشین خود رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۱۹ را منفی ۹.۴۵ اعلام کرده بود که در این گزارش آن را تصحیح کرده است.

بهبود رشد اقتصادی ایران بنا بر اعلام این نهاد بین المللی در حالی صورت خواهد گرفت که به گفته کارشناسان، با شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن فعالیت‌های اقتصادی، جهان در رکودی بی سابقه فرو رفته است.

این نهاد پیشتر هشدار داده بود، رکود اقتصادی جهانی ناشی از شیوع ویروس کرونا می‌تواند بدتر از بحران اقتصادی سال ۲۰۰۹ باشد. (جزئیات بیشتر)

بر اساس این گزارش، نرخ تورم ایران در سال ۲۰۲۰ برابر با ۳۴.۲ (۳۴.۲۱۵) درصد پیش بینی شده است. رقم تورم ایران در سال ۲۰۱۹ نیز ۴۱.۱ (۴۱.۰۶۰) درصد اعلام شده است.

به این ترتیب، نرخ تورم ایران نیز در سال ۲۰۲۰ بهبود می‌یابد.

این نهاد بین‌المللی، نرخ بیکاری کشور در سال ۲۰۲۰ را ۱۶.۳ (۱۶.۳۲۷) درصد پیش بینی و در سال ۲۰۱۹ را ۱۳.۶ (۱۳.۵۸۰) درصد برآورد کرده است.

به این ترتیب نرخ بیکاری ایران در سال پیش روی میلادی افزایش می‌یابد.

همچنین تراز حساب جاری ایران از منفی ۰.۱ (۰.۰۵۸) درصد در سال ۲۰۱۹ به منفی ۴.۱ (۴.۱۴۶) درصد در سال ۲۰۲۰ خواهد رسید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟