ورود سازمان بازرسی به موضوع معدوم‌سازی جوجه‌ها

رئیس سازمان بازرسی کل کشور، معدوم سازی جوجه‌های یک روزه را اقدامی غیرانسانی و غیرقانونی خواند و گفت: ما این تخلف را به جد دنبال می‌کنیم و نتیجه را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
کد خبر: ۹۷۳۳۸۱
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۲ 19 April 2020
|
6063 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن درویشیان افزود: وقتی این خبر را شنیدم و تصاویر را دیدم بسیار متأثر شدم چرا که کاری غیر انسانی صورت گرفته است و سازمان بازرسی به محض اطلاع از این موضوع ورود کرد.

وی گفت: البته خیلی قبل‌تر از این اتفاق ما درباره برخی از مشکلات از جمله تأمین ارز مورد نیاز برای نهاده‌های طیور در زمینه تولید مرغ و جوجه یک روزه اقدام کرده بودیم و ۹ فروردین در این خصوص با بانک مرکزی مکاتبه کردیم و مجدد هم پیگیری‌ها انجام شد تا ارز مورد نیاز بیش از ۲ میلیون تن نهاده‌های طیور که اکنون در بنادر هست تأمین شود که منتظر تخصیص ارز و حمل آن‌ها برای استفاده تولید کنندگان مرغ است که تا به حال رخ نداده است.

درویشیان در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: اینکه آیا در این موضوع انجمن تولید کنندگان جوجه یک روزه مقصر بوده و یا در نتیجه مصوبه ستاد تنظیم بازار بوده و یا علل دیگری داشته است به جد دنبال و نتیجه را اطلاع رسانی می‌کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور این کار را اقدامی غیر انسانی خواند و گفت: این اقدام هیچ مجوز شرعی و قانونی ندارد و مراجع ذیربط در این خصوص برخورد قانونی خواهند کرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟