ته چین؛

طرز تهیه لوبیاپلو تبریزی

کد خبر: ۹۷۴۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 27 April 2020
تعداد بازدید : 10886
کد خبر: ۹۷۴۵۸۵
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 27 April 2020
|
20858 بازدید
|
۱
بازدید 20858
۱
«لوبیا پلو» یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در نقاط مختلف ایران با ترکیب و روشی نسبتاً متفاوتی طبخ می‌شود. طرز تهیه لوبیا پلو تبریزی با ته دیگ سیاه دانه از انواع لوبیاپلوهای ایران را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸
من تبریزی اصیل هستم در طول ۳۹ سال عمرم نه این غذا رو نه شنیدم نه دیدم نه خوردم.