ته چین؛

طرز تهیه مربای کامکوات

کد خبر: ۹۷۵۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 30 April 2020
تعداد بازدید : 8118
کد خبر: ۹۷۵۲۲۱
|
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 30 April 2020
|
13200 بازدید
بازدید 13200
«کامکوات / پورنج / Kumquat» میوه‌ای از خانوادهٔ مرکبات که شبیه پرتقال است و پوست نارنجی رنگ دارد. درون آن مانند سایر مرکبات لایه لایه است، ولی اندازه و شکل آن مانند خرما است. این میوه معمولاً با پوست خورده می‌شود و از آن مربا نیز تهیه می‌شود. طرز تهیه مربای کامکوات را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری