روایت یک روزنامه از دست‌یافتن ایران به فناوری پیچیده‌

بیک روزنامه آمریکایی در گزارشی با اشاره به سخنان کارشناسان مختلف این کشور درباره پرتاب نخستین ماهواره نظامی ایران به فضا نوشت که پرتاب ماهواره به فضا یک برنامه بسیار پیچیده با فناوری بسیار پیچیده است و در صورتی که ایران بخواهد می‌تواند از آن فراتر رود.
کد خبر: ۹۷۵۷۲۹
|
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۰ 02 May 2020
|
14785 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» در مقاله‌ای به دستاورد اخیر ایران در پرتاب موفق ماهواره نظامی به فضا پرداخت.

این روزنامه آمریکایی در مقاله خود نوشت که مقامات و کارشناسان آمریکایی معتقدند که پرتاب این ماهواره نقطه عطفی در سیستم سوخت موشک ماهواره بر را نشان می‌دهد.

وال‌استریت ژورنال در ادامه مقاله خود تلاش کرد تا برنامه صلح‌آمیز فضایی ایران را تهدیدی برای اروپا و آمریکا جلوه دهد و مدعی شد: «پرتاب این ماهواره چیزهای بیشتری را آشکار کرد که از همین فناوری می‌توان برای توسعه موشک‌هایی استفاده کرد که قابلیت رسیدن به اروپا و آمریکا را دارد.»

«فابیان هینز» کارشناس مرکز «جیمز مارتین» درباره مطالعات عدم اشاعه درباره پرتاب اولین ماهواره نظامی ایران به فضا گفت: «این یک برنامه بسیار پیچیده با فناوری بسیار پیچیده است و آنها در صورتی که بخواهند می‌توانند فراتر از آن بروند.»

این کارشناس آمریکایی نیز مدعی شد که ایران از طریق برنامه فضایی خود به دنبال دستیابی به فناوری موشک‌های بالستیک دور برد است.

وال‌استریت ژورنال در ادامه مقاله خود نوشت که کارشناسان کنترل تسلیحاتی معتقدند که ایران توسعه فناوری موشکی پیچیده را متوقف نخواهد کرد و در گام بعدی به توسعه فناوری سوخت جامد برای موشک خواهد پرداخت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
فناوری یعنی کنترل قیمت لیموترش -یعنی کنترل کرونا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
تا زورتون بیاد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟