ته چین؛

طرز تهیه برگر زغالی

کد خبر: ۹۷۵۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 04 May 2020
تعداد بازدید : 19205
کد خبر: ۹۷۵۹۶۰
|
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 04 May 2020
|
37356 بازدید
|
۵
بازدید 37356
۵
«برگر زغالی» که برخی «زغالی برگر» نیز خوانده می‌شود، نوعی همبرگر است که روی زغال پخته می‌شود و طعم و عطر متفاوتی دارد. طرز تهیه برگر زغالی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
این بابا یک پناهنده و معترض به سیاست های ایران در استرالیا هست چرا فیلم های وی را پخش می کنید؟!
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
شما به آشپزیش نگاه کن،چیکار به این مسایل داریه مگه داره حرف سیاسی میزنه؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
بابا این چیه با این ریخت و قیافه و اون گوشواره اش توی رسانه مردمی نشون می دین.
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
مگه صدا و سیماست؟!
اشکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
بیچاره یه همبر اموزش میده کی حرف سیاسی زد دست بردارین ازاین اداها