ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب جنگلی

کد خبر: ۹۷۶۴۱۹
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 06 May 2020
تعداد بازدید : 24560
کد خبر: ۹۷۶۴۱۹
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 06 May 2020
|
66653 بازدید
|
۳
بازدید 66653
۳
«جوجه کباب جنگی» یا «جوجه جنگلی» یکی از جوجه کباب‌های بسیار خوش طعم است که با ران مرغ بدون استخوان تهیه می‌شود. طرز تهیه این جوجه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
کسی که این همه خالکوبی رو داره رو تو تصویر یا فیلم نمی ذارن!! بدآموزی داره
اواره تنها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
طرز تهیه جوجه کباب اپارتمانی رو هم بزارین چون ماشین نداریم نه که ماشینا گرون شده میتونم بخرم
ممد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
اقای جوادی بارها توی ویدئوهاشون توی یوتیوب گفتند که کپی نکنیم ،حالا بنده خدا تو استرالیا هست،نمیدونم راضی هست با این. کار شما یا خیر....حداقل اگه میذارید آدرس کانال یوتیوب و اینستاگرام آقای جوادی رو هم بگید