سخنگوی وزارت بهداشت

تصمیم گیری درباره نقاط سفید کرونایی، استانی است/ ۴ مامای ایرانی قربانی کرونا/ درباره «فاوی‌پیراویر» و «رمدسیویر» سیاست مان «نه شرقی و نه غربی» است/ وضعیت «خوزستان» ویژه است/ برگزاری تجمع‌های مذهبی در مناطق سفید ممکن است/ همه کنکورها به تعویق خواهند افتاد/ «سگ‌های کرونایاب» تایید شده نیستند

روالی که تعریف شده، تصمیم گیری در دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان هاست به این صورت که مناطق سفید در استان را احصا می‌کنند و با هماهنگی با مرکز، اعلام می‌کنند. دسترسی به وضعیت شهر‌ها هم با مراجعه به اپلیکیشن ماسک ممکن است. البته این فهرست‌ها هر ۵ روز یکبار به روز می‌شوند، به این معنی که هر رنگی که برای منطقه‌ای اعلام می‌شود تنها ۵ روز اعتبار دارد و ممکن است تغییر کند.
کد خبر: ۹۷۶۴۷۶
|
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 05 May 2020
|
19590 بازدید
|
تابناک اجتماعیسخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: سیاست ما اعلام متمرکز لیست شهر‌های سفید نبوده و نیست و تصمیم گیری در این خصوص استانی اتخاذ می‌شود.

به گزارش «تابناک»، دکتر کیانوش جهانپور در نشست آنلاین خبری با اصحاب رسانه گفت: با توجه به اینکه تا کنون ۸۰ هزار و ۴۷۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشورمان بهبود یافته و ترخیص شده‌اند، ما جزو پنج کشور صدرنشین در زمینه بهبودی مبتلایان به کووید-۱۹ هستیم. تاکید می‌کنم که رعایت فاصله‌گذاری و رعایت نکات بهداشت فردی کماکان بر قوت خود باقی است و چه بسا با وجود تردد‌ها جدیت بیشتری را می‌طلبد. امیدواریم مردم با رعایت این نکات و با پایش رفتار اطرافیان و افراد جامعه ما و همکاران‌مان را در مبارزه و مواجهه با این ویروس منحوس یاری کنند و همراهمان باشند.
 
وی در ادامه صحبت هایش ضمن تبریک روز ماما، گفت: همکاران ماما خدمات زیادی را در حوزه مراقبت و مقابله با کرونا در این روز‌ها ارائه کرده‌اند. متاسفانه چهار نفر از همکاران ماما را طی این مدت به عنوان شهید خدمت از دست دادیم و چندین نفر هم به عنوان مبتلا به کرونا درگیر بیماری بودند.
 
رئیس قرارگاه مقابله با کرونا در پاسخ به سوالی در خصوص انتشار لیست شهرهای سفید، با تاکید بر اینکه منتشر کنندگان لیست شهرهای سفید خودشان باید در این باره پاسخگو باشند، گفت: سیاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این نبوده و نیست که به صورت متمرکز لیست این شهرها را اعلام کنیم و سیاست مان «اعلام متمرکز» نیست.
 
وی افزود: در این خصوص روالی که تعریف شده، تصمیم گیری در دانشگاه های علوم پزشکی در استان هاست به این صورت که مناطق سفید در استان را احصا می کنند و با هماهنگی با مرکز، اعلام می کنند. البته این فهرست ها هر 5 روز یکبار به روز می شوند، به این معنی که هر رنگی که برای منطقه ای اعلام می‌شود تنها 5 روز اعتبار دارد و ممکن است تغییر کند.
 
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه گفت: برای اعلام این مناطق هم اپلیکیشن ماسک در دسترس مردم قرار دارد که تنها اپلیکیشن مورد تایید وزارت بهداشت است و فهرست شهرهایی که سفید، زرد و قرمز لقب می‌گیرند، در آن اعلام می شود.
 
تصمیم گیری درباره نقاط سفید کرونایی، استانی است/ برگزاری تجمع‌های مذهبی در مناطق سفید ممکن است/ ۲۵ میلیون نفر در فاز دوم غربالگری شدند
 
جهانپور در پاسخ به سوالی در خصوص برگزاری تجمع های مذهبی در مناطق مختلف گفت: ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که وقتی گفته می شود در مناطق سفید بازگشایی مساجد برای اقامه نماز جماعت خواهیم داشت و همچنین قرار است نماز جمعه در این شهرها اقامه شود، همه با رعایت پروتکل هایی هستند که تهیه و ابلاغ شده است.
 
وی افزود: بر اساس این پروتکل ها قرار نیست مثلا شاهد توزیع افطاری یا چای دادن و امثال اینها باشیم و حتی لازم است افراد سجاده و مهر با خودشان ببرند. در عین حال وضوخانه مساجد هم تعطیل است. منطقه سفید به معنای شرایط عادی نیست؛ بنابراین صرفا در مناطق سفید مادامی که وضعیت سفید ادامه داشته باشد، افراد می‌توانند به صورت معدود و مشروط به پروتکل‌های بهداشتی برخی مراسم و تجمعات مذهبی را برگزار کنند. البته در مناطق زرد و قرمز کماکان ممنوعیت برگزاری نماز جماعت و تجمع های مذهبی حکمفرماست.
 

«استان سفید» نداریم!
استانی به نام سفید از نظر شیوع کرونا نداریم، بلکه برخی شهرستان‌ها در استان‌ها به عنوان سفید اعلام شده که اعتبار این اعلام هم تنها 5 روز است.
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه گفت: البته بسیاری از بقاع متبرکه ممکن است در مناطق سفید نباشند. در عین حال برگزاری همین موارد هم با رعایت پروتکل است. در این شرایط نباید حتی در مناطق سفید انتظار عادی شدن شرایط را داشته باشیم. آنچه مدنظر ما است هیچ شباهتی با آنچه در روز‌های عادی ماه رمضان برگزار می‌شود، نخواهد داشت؛ بنابراین شرایط هنوز عادی نیست و در مناطق سفید هم امکان اقداماتی که اعلام شد به صورت مشروط وجود دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره بازگشت ایرانیان خارج از کشور گفت: در سه تا چهار دهه قبل نیاز داشتیم که بیماران برای معالجاتی که در کشور وجود نداشت، از ایران به سمت برخی کشور‌های اروپایی روند، اما امروز یکی از شواهد و قراین دال بر توفیق نسبی ایران در بسیج ملی مقابله با کرونا این است که بسیاری از هموطنان ما که سال‌هاست در خارج از کشور زندگی می‌کنند، به شدت با توجه به وضعیتی که به ویژه در اروپای غربی، جنوبی و حتی مرکزی و شمال آمریکا ایجاد شده است، متمایل به بازگشت به میهن، حتی به صورت موقت هستند که نشان دهنده تفاوت وضعیتی است که عارض شده است.

جهانپور افزود: علی‌رغم دغدغه‌ای که برای سلامت یکایک ایرانیان در سراسر دنیا داریم، اما برای اینکه بازگشت این افراد تاثیر منفی بر وضعیت مدیریت‌شده کووید-۱۹ در ایران نداشته باشد، محدودیت‌هایی وجود دارد که در سفارت‌خانه‌ها با دوستان درباره آن‌ها مذاکره می‌شود که اگر تعهدات را رسما بپذیرند، به اسن صورت که بایستی تعهد دهند پس از بازگشت تا مشخص شدن نتیجه تست شان در قرنطینه خواهند ماند

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره مرحله دوم غربالگری، گفت: در مرحله اول ۷۵ میلیون نفر غربالگری شدند و در فاز دوم بیش از ۲۵ میلیون نفر غربالگری شدند. یعنی افرادی که یکبار غربالگری شدند از طریق سامانه Salamat.gov.ir و هم از طریق سامانه ۴۰۳۰ مجددا غربالگری شدند. اتفاقا اگر می‌بینید که دو سوم موارد شناسایی شده این روزها، از موارد سرپایی یا مواردی هستند که از مراکز خدمات سلامت نمونه اخذ شده است و یا در تماس نزدیک با مبتلایان بوده‌اند، به شناسایی و بیماریابی فعال بازمی‌گردد.
 
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره احتمال بروز موج دوم، گفت: در ۱۵ استان، یک روند صعودی تدریجی را در یکی دو روز اخیر مشاهده کردیم. در حال حاضر نمی‌توانیم درباره آن قضاوت کنیم و هنوز نیاز است چند روز صبر کنیم تا ببینیم آمار روز‌های آتی چه خواهد بود. البته بخشی از آن افزایش به دلیل شناسایی و بیماریابی فعال‌تر است و بخشی که ممکن است مشخص شود که ناشی از افزایش ترددها، مراودات و تغییر رفتار اجتماعی است.
 
وی افزود: قاعدتا جاده فاصله‌گذاری هوشمند، یک‌طرفه نیست و هر لحظه در قالب آن ارزیابی ریسک شده و هر کجا که ارزیابی ریسک نشان دهنده این باشد که بازگشایی یا سطح تردد‌ها و مراودات افزایش یافته و همزمان موجب افزایش تعداد موارد مبتلا شده، محدودیت‌ها در آن منطقه افزایش یافته و قابل برگشت خواهد بود. همین موضوع وضعیت سفید، قرمز و زرد هم به نوعی فاصله‌گذاری هوشمند است تا هم رصد کنیم و هم به مردم اطلاع دهیم که هر منطقه چه وضعیتی دارد. قاعدتا پروتکل ها، سیاست و... بر اساس رصد مناطق ابلاغ می‌شود و هر کجا که احساس شود ریسک بالا رفته، برگشت‌پذیر است.

جهانپور در ادامه گفت: در حال حاضر در استان خوزستان وضعیت متفاوتی را داریم. به نظر می‌آید خوزستان دیرتر وارد پیک بیماری شده و دیرتر خارج خواهد شد، اما در بقیه استان‌ها اگر چه یک نمای صعودی در نیمی از استان‌ها ممکن است دیده شود، اما چشمگیر نیست. باید منتظر یکی دو روز آینده باشیم.
 
تصمیم گیری درباره نقاط سفید کرونایی، استانی است/ ۴ مامای ایرانی قربانی کرونا/ درباره «فاوی‌پیراویر» و «رمدسیور» سیاست مان «نه شرقی و نه غربی» است/ وضعیت «خوزستان» ویژه است/ برگزاری تجمع‌های مذهبی در مناطق سفید ممکن است/ ۲۵ میلیون نفر در فاز دوم غربالگری شدند
 
وی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت داروی «رمدسیویر»، گفت: دو دارو در هفته‌های اخیر در مورد کرونا در کشور بسیار بحث برانگیز شد؛ یکی از شرق عالم و یکی از غرب عالم. یکی موضوع فاویپیراویر بود که در ژاپن تولید شده و مورد مطالعه اولیه قرار گرفته بود که اعلام کرده بود شاید تاثیر چندانی در کووید-۱۹ نداشته باشد. بعد مطالعه‌ای در چین انجام شد که با مطالعه اول متفاوت بود و مدعی بود که ممکن است این بیماری در کاهش زمان بستری و شدت بیماری به ویژه در موارد خفیف و متوسط تاثیر داشته باشد. همزمان در غرب عالم بر روی داروی رمدسیویر کار شد و مطالعاتی در ایالات متحده اصرار داشت که رمدسیویر در کاهش زمان بستری و شدت بیماری و حتی کاهش موارد مرگ و میر در موارد بحرانی و اورژانسی می‌تواند موثر باشد.
 
سخنگوی وزارت بهداشت کشورمان افزود: از آنجایی که ما سیاست نه شرقی و نه غربی را داشتیم و در عین حال به یافته‌های خودی هم اطمینان بیشتری داشتیم و داریم، هر دو دارو در کشور ما تحت مطالعه بالینی قرار گرفت و تا امروز گرچه هر دو مطالعه نهایی نشده، اما هیچ گزارش خاص امید بخشی درباره ورود این دو دارو به پروتکل از سوی کمیته علمی و کمیته درمان ستاد ملی مقابله با کرونا نداشتیم و باید منتظر نتیجه نهایی فاز نهایی مطالعه بالینی باشیم و اگر سودمندی گزارش شود، قاعدتا وارد پروتکل می‌شود و حتی آمادگی فرموله کردن و تولید هر دو دارو در کشور وجود دارد و حتی این آمادگی هست که ماده اولیه و موثره هر دو دارو در کشور تولید شود.

جهانپور در پاسخ به سوالی درباره کمک به سایر کشور‌ها در حوزه اقلام حفاظتی، گفت: با توجه به افزایش تولید که در کشور در حوزه اقلام حفاظتی و بهداشتی انجام شد و تولید کیت‌های تشخیصی عملا به مرحله‌ای رسیدیم که تقریبا در تمام این موارد به نوعی اقلام مورد نیاز جاری تامین شده و حتی برنامه‌ریزی شده که بخشی از آن به سمت دپوی استراتژیک در ماه‌های آتی رویم که ممکن است شاهد پیک و خیز مجدد بیماری و هم اپیدمی آن باشیم. مازاد بر این می‌تواند از طریق شرکت‌های تولید کننده یا از طریق سازمان‌های بین‌المللی در بازار به صورت فروش، صادرات یا اهدا قرار گیرد و در حال حاضر منعی در هیچ یک از این اقلام نداریم.
 
وی افزود: در حال حاضر ما بزرگترین تولید کننده ماسک در جنوب و غرب آسیا و تولید گان و اقلام حفاظتی هستیم. شاید تنها تولید کننده کیت‌های تشخیصی PCR هستیم و به زودی شاید تنها و بزرگ‌ترین تولید کننده کیت‌های سرولوژیک در این منطقه باشیم. قاعدتا مازاد بر نیازمان را می‌توانند اهدا یا صادر کنند. در این راستا ممکن است محموله‌هایی رفته باشد یا برود و منعی هم برایش وجود ندارد.

رئیس قرارگاه مقابله با کرونا درباره سگ‌های کرونایاب، گفت: موضوع سگ‌های کرونایاب قطعیت علمی ندارد. پیش از این هم بحث‌هایی با وزارت بهداشت شد و الان هم ارتش جمهوری اسلامی پروژه‌ای را شروع کرده بودند. اینکه آیا این توانایی در سگ‌ها یا نژاد خاصی از سگ‌ها وجود دارد یا خیر، موضوعی است که هنوز مورد آزمون قرار نگرفته است و می‌تواند به عنوان یک طرح تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شود و بعید هم نیست که توفیقی پیدا کند، اما تا امروز چینین چیزی را تایید شده نداریم.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره زمان برگزاری کنکور‌های سراسری گفت: تعویق زمان کنکور‌ها قطعی است، اما زمان آن اعلام نشده است. در این خصوص لازم است وزارت علوم که مجری اغلب کنکورهاست زمان پیشنهادی اش را به ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کند و بعد در این خصوص در ستاد تصمیم گیری شود. هنوز این اتفاق رخ نداده و تاریخ دقیق برگزاری کنکورها مشخص نشده است.
 
اظهار نظر وزیر بهداشت درباره تاخیر در پرداخت یک میلیارد یورو از صندوق ذخیره ارزی، موضوع سوالی دیگری بود که مطرح شد و جهانپور در پاسخ به آن گفت: وقتی در مورد اعطای یک هزینه صحبت می‌شود، به سرعت اطلاع رسانی می‌کنند. انتظار و توقع در زمینه برداشت یک میلیارد یورو از صندوق ذخیره ارزی ایجاد شد. این‌که چقدر از این پول و چه زمانی به دست وزارت بهداشت می‌رسد همچنان مطرح است. از طرفی همکاران ما می‌گویند یک میلیارد یورو به وزارت بهداشت داده‌اند، پس چرا مطالبات ما را پرداخت نمی‌کنید؟

وی افزود: توییت روز گذشته وزیر بهداشت هم در این زمینه بود که هنوز پولی از صندوق ذخیره ارزی به وزارت بهداشت نرسیده است. این پول در جیب وزارت بهداشت نمی‌ماند و برای پرداخت بدهی‌ها هزینه می‌شود. قصد وزیر بهداشت هم این بود که هنوز پولی به دست وزارت بهداشت نرسیده است.
 
تصمیم گیری درباره نقاط سفید کرونایی، استانی است/ ۴ مامای ایرانی قربانی کرونا/ درباره «فاوی‌پیراویر» و «رمدسیویر» سیاست مان «نه شرقی و نه غربی» است/ وضعیت «خوزستان» ویژه است/ برگزاری تجمع‌های مذهبی در مناطق سفید ممکن است/ همه کنکورها به تعویق خواهند افتاد/ «سگ‌های کرونایاب» تایید شده نیستند
 
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره کاهش مراجعه سرپایی بیماران به مطب‌ها بیان کرد: بخشی از این کاهش مراجعه مربوط به محدودیت‌ها و بخشی مربوط به ترس و نگرانی بیماران بود. برخی از این مراجعه‌ها ضروری نبود. مواردی که تهدید کننده حیات بیمار نبود، کاهش منطقی داشت. این‌که بگوییم قبلا تقاضای القایی وجود داشته صحیح نیست و مطالعه دقیقی در این زمینه وجود ندارد. هرچند می‌توانیم بگوییم برخی مراجعه‌ها به متخصصان می‌توانست با مراجعه به پزشک خانواده برطرف شود.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و اعلام تاریخ‌های بیستم و بیست‌وهفتم برای بازگشایی این مراکز، گفت: بازگشایی بیستم که منتفی است و بیست‌وهفتم هم بستگی به وضعیت مناطق خواهد داشت. ممکن است در مناطقی که وضعیت سفید داشته باشند، مطابق با مصوبه ستاد شاهد بازگشایی برخی مراکز آموزشی باشیم، اما قاعدتا این اتفاق در مراکزی که وضعیت زرد و قرمز دارند، نمی‌افتد و برای آن باید تا عید فطر صبر کنیم و بعد از آن تصمیم بگیریم
 
جهانپور افزود: سیاست کلی در ایران و جهان این است که اولین جایی که تعطیل شد، دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز آموزشی بود و آخرین جایی که در هر منطقه بازگشایی می‌شود، دانشگاه‌ها، ‌ مدارس و موسسات آموزشی خواهند بود.

جهانپور در پاسخ به سوال رسانه ترکیه ای درباره جلسه وزارت بهداشت ایران با وزارت بهداشت ترکیه، گفت: ما با وزرای بهداشت کشورهای همجوارمان ارتباط بسیار نزدیکی داریم که بسیاری از آن‌ها بر اساس تفاهم‌نامه‌های قبلی است که به صورت دو جانبه با کشورهای همجوار از جمله ترکیه منعقد شده و این همکاری‌ها به طور خاص درباره مقابله با کرونا هم ادامه خواهد داشت. با توجه به اینکه ما ورود و طغیان بیماری کووید-۱۹ را در کشورمان زودتر شناسایی و اعلام کردیم، قاعدتا ممکن است آموخته‌ها و تجربیات بیشتری نسبت به خیلی از کشورهای همسایه داشته باشیم که قاعدتا آن‌ها را در اختیار کشورها برای مقابله با این ویروس قرار می‌دهیم.
 
وی در ادامه گفت: به هر حال حتی اگر ما از این مرحله هم خارج شویم اما کشورهای همجوارمان همچنان درگیر باشند، احتمال بازگشت مجدد بیماری به کشور هست. بنابراین اولویت همکاری با کشورهای همجوار قطعا به مقابله با کرونا خواهیم پرداخت. البته یک سوال بی پاسخ در ذهنم مانده است؛ زمانی نقل قول شد که وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرده بود که چرا قم قرنطینه نشد؟ و توصیه غلطی مطرح کرده بود. اگر آن اظهار نظر درست نقل شده باشد، باید بگویم که متقابلا تعجب می‌کنم که چرا استانبول قرنطینه نشد و به محض شناسایی کووید-۱۹ در برخی شهرهای نزدیک به استانبول، چرا این کشور توصیه‌ای که برای همسایه‌اش داشت را برای خودش اعمال نکرد؟!
 
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
جناب جهانپور اگر فردي از مناطق قرمز وارد مناطق سفيد شود و اين فرد الوده باشد چكار ميكيند؟؟!!!
پاسخ ها
مانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
میگیرن رنگشو عوض میکنن
ناشناس
| Netherlands |
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
دعا میکنند بقیه مبتلا نشوند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
برای ورودش آذین میبندند و بهش خیر مقدم میگن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
مهمون حبیب خداست دعوتش میکنن
ناشناس
| Germany |
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
در کشور ما تنها کسانی که دقیقا قرنطینه را رعایت کردند خود مسئولین و مقامات بودند چون نه مشکل درآمد دارند نه مشکل اجاره خانه دارند نه مشکل بدهکاری وقرض و وام و اجاره مغازه دارند و نه نیازی دارند برای تامین مایحتاجشان به بیرون بروند بلکه از جیب ملت همه چیز برایشان فراهم است.
ناشناس
|
Turkey
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
چه خوب. پس افرادی که علاقمند به مراسم مذهبی هستن میتونن برن مناطق سفید و در مراسم شرکت کنند . دست مسئولین درد نکنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
سلام.چیه ازاینکه مساجد نیم بند بااین همه پروتکل باز میشه ناراحتید.؟ فعلا که ما به احترام بزرگ ترمون ساکتیم.شما هی رو مخ ما راه نرید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
تمام این حرفها و سناریوها مقدمه چینی است برای انجام مراسم روز قدس.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
ناشناس ۱۷:۱۱قبول باشه این همه اخلاص
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
مطمئن هستم غربالگری تبلیغی پیش نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
نه شرقی و نه غربی - فقط مختص ما "مردم عادی" است...
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
بچه های خودشون در شرق و غرب عالم پارکنده شده اند از آمریکا گرفته تا استرالیا اما به ما که می رسند...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
سیاست نه شرقی و نع غربی؟
ایران سرزمین تضادهای عجیب...
جان مردم هم بی ارزش ترین موضوع
خويي
|
United Arab Emirates
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
الان 3 ماه هست منتظر غربالگري هستيم از هركس ميپرسم ميگويند به انها هم مراجعه نشده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
بابنده تماس گرفتن،هرروز وضعیتم رو در سامانه ثبت میکردم،فرمودن چرا شما ه فقط گللو درد دارین الکی میاین وضعیت ثبت میکنین!!دیگه نمیخواد ثبت کنی!!!تازه گله مند ببودن چرا وقتشون رو گرفتم الکی!!!پس !!نتیجه اینکه خیلی دنبال نباشین که ازفرمالیته هم کمتره
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
علاقه بسیار زیاد به تبلیغات در صحبتهای جناب جهانپور موج می زند. مردم نگران کرونا هستند ایشون داره میگه ما تو فلان چیز اولیم تو بهمان چیز هم اولیم! دکتر تو رو خدا ول کن این تبلیغاتت رو.
نظری
|
Canada
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
داداش،علم پزشکی که درعالم سیاست نیست که نه شرقی نه غربی بگیم. اگر این دارو ها جلو مرگ حتی چند نفرو میگیرن باید استفاده بشن.
علی اکبر کرم زاده
|
Turkey
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
در ترکیه نه تنها استانبول بلکه 31 استان لاک دان شد/ سخنگو بی مطالعه حرف می زند
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
اگه آماراشون درسته چرا به ثبت احوال دستور داده اند آمار فوتیها را تنها مجازند به ستاد کرونا اعلام کنند؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
هر سال ابتدای سال آمار زاد و ولد و فوتیها اعلام میشد امسال ممنوع شده
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟