ته چین؛

طرز تهیه کوکوی مغز

کد خبر: ۹۷۶۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰ 09 May 2020
تعداد بازدید : 1560
کد خبر: ۹۷۶۶۴۵
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰ 09 May 2020
|
9037 بازدید
بازدید 9037
کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه استفاده می‌شود. پیش از این طرز تهیه شماری از انواع کوکو را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون وقت پخت کوکوی مغز است که با مغز گوسفند تهیه می‌شود.
اشتراک گذاری