ته چین؛

طرز تهیه خورش گمج کباب

کد خبر: ۹۷۷۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 11 May 2020
تعداد بازدید : 5292
کد خبر: ۹۷۷۴۱۸
|
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 11 May 2020
|
13077 بازدید
|
۱
بازدید 13077
۱
خورش «گمج کباب» یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است که در ظروف سفالی موسوم به گمج تهیه می‌شود. خورش گمج کباب به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
آب از لب و لوچم راه افتاد
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟