دلار هنوز شانس دارد

کد خبر: ۹۷۷۴۸۶
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴ 09 May 2020
|
2634 بازدید

به نظر می رسد دلار در مقایسه با سایر رقبایش مسیر روشن تری را در پیش رو دارد.

به گزارش ایسنا، از زمان آغاز بحران کرونا بازار ارز نیز نظیر بازارهای بورسی دچار نوسانات زیادی شده است؛ با این حال نظرسنجی صورت گرفته توسط رویترز نشان می دهد که کارشناسان شانس دلار را برای صعود، بیشتر از سایر رقبا می دانند. جهان امسال احتمالا با رکوردی بی سابقه از زمان بحران سال ۲۰۰۹ مواجه خواهد شد و همین مساله میل معامله گران به سرمایه گذاری بر روی دارایی های پرریسک تر را کاهش می دهد.

با رنگ باختن تدریجی امیدها به بهبودی سریع اقتصاد اکنون به نظر می رسد دلار به بخت اصلی برنده بازار ارز تبدیل شده است.

جین فولی، استراتژیست ارزی در روبو بانک گفت: شاید سرعت شیوع بیماری کندتر از قبل شده باشد اما ما تا چندین ماه آینده شاهد تداوم اثرگذاری کرونا بر داده های اقتصادی خواهیم بود. از دید سرمایه گذاران، ریسک سرمایه گذاری روی دلار پایین تر از بسیاری از ارزهای دیگر است.

از ۳۴ کارشناس ارزی شرکت کننده در نظرسنجی رویترز، ۲۴ کارشناس گفته اند دست کم تا پایان سه ماهه دوم امسال سلطه دلار بر معاملات بازار ارز حفظ خواهد شد و تنها یک نفر معتقد بوده است دلار روزهای بدی را در پیش دارد.

با این حال بسیاری از کارشناسان در بلندمدت کمتر به دلار خوش بین هستند و انتظار می رود اسکناس سبز بخشی از صعود خود در سه ماهه دوم سال را تا پایان سال از دست بدهد. انتظار می رود تا پایان سال یورو بتواند زیان ۳.۵ درصدی امسال خود در برابر دلار را جبران کند و ین نیز احتمالا دو درصد تا آن موقع در برابر دلار دست به پیشروی خواهد زد.

لی هاردمان، کارشناس ارزی در بانک میتسوبیشی گفت: باید به این نکته توجه کنید که در پنج سال اخیر بخش بزرگی از محبوبیت دلار به خاطر عملکرد قوی اقتصاد آمریکا بوده است اما امسال احتمالا چنین خبری نیست. احتمالا روند دلار امسال موجی شکل خواهد بود و در کوتاه مدت روی ریل صعودی و در میان مدت در مسیر کاهشی قرار خواهد گرفت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟