همکاری‌ ایران و روسیه در زمینه مقابله با کرونا

وزرای بهداشت ایران و روسیه، در چارچوب مذاکرات روسای جمهور ایران و روسیه و تأکید آنان برای همکاری‌های دو کشور در مبارزه با کووید ۱۹، به‌صورت ویدئوکنفرانسی گفتگو کردند.
کد خبر: ۹۷۸۱۲۲
|
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۹ 12 May 2020
|
7005 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم؛ دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، در گفت‌وگوی ویدئوکنفرانسی با وزیر بهداشت کشور روسیه، ضمن تبریک انتصاب آقای میخائیل موراشکو به سمت وزیر بهداشت روسیه از ارسال کمک‌های این کشور قدردانی و اظهار کرد: لازم است همکاری‌ها و تبادل تجربیات ایران و روسیه در مبارزه با ویروس کرونا و نیز با تلاش بیشتر کشور‌های منطقه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تبادلات تجاری فی‌مابین، بیش از گذشته گسترش یابد.

نمکی با اشاره به‌ضرورت همکاری‌های دو کشور در زمینه مبارزه با کووید ۱۹ و حمایت از سازمان جهانی بهداشت، اقدامات جمهوری اسلامی ایران در چارچوب بسیج ملی مبارزه با کرونا، فاصله‌گذاری اجتماعی و سپس بازگشایی تدریجی کسب‌وکار‌ها در چارچوب ابتکار فاصله‌گذاری هوشمند را تشریح کرد و این اقدامات را زمینه‌ساز کاهش بار بیماری و مرگ‌ومیر در ایران، دانست.

نمکی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر روابط خوبی بین وزارت بهداشت ایران و روسیه برقرار بوده، بر تلاش در راستای گسترش روابط و همکاری‌های همه‌جانبه به‌ویژه در زمینه تحقیقاتی و پزشکی و همچنین، انتقال تجربیات دو کشور تأکید کرد.

در این گفتگو، دکتر میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه، نیز اقدامات بهداشتی و درمانی روسیه به‌ویژه کنترل مرزها، تجهیز بیمارستان‌ها، تدوین و ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی و درمانی به عموم مردم، پرسنل و مراکز و مؤسسات و نیز اقدامات درمانی را تشریح کرده و اذعان داشت، محدودیت‌های فیزیکی اعمال‌شده، آثار اقتصادی را به همراه داشته است.

وی در ادامه روابط استراتژیک ایران و روسیه را بسیار خوب بیان کرد و بر توسعه مناسبات و همکاری‌های متقابل در زمینه‌های مختلف بهداشتی و تحقیقاتی به‌ویژه دارو و واکسن، تأکید کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟