ته چین؛

طرز تهیه دبل برگر

کد خبر: ۹۷۸۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 16 May 2020
تعداد بازدید : 1756
کد خبر: ۹۷۸۴۰۸
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 16 May 2020
|
8346 بازدید
|
۱
بازدید 8346
۱
دبل برگر یا برگر دوبل یکی از انواع همبرگر است که در واقع از دو لایه گوشت به جای یک لایه تهیه می‌شود. طرز تهیه ساندویچ دبل برگر با گوشت گوساله و بیکن مرغ دودی شده را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
توسلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
از آشپز محترم سئوال داشتم : رنگ"بیکن مرغ دودی شده" همه جا قرمز میشه یا در استرالیا اینجوریه؟! اینجا که بیکن مرغ تبلیغاتی نامینو که سفید سفیده.