به گزارش «تابناک»، دکتر سیدمحمد علوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات انجام شده در کنترل اپیدمی کروناویروس، اظهار کرد: غربالگری فعالانه و حداکثری در مراحل اول و دوم بسیج ملی مبارزه با کروناویروس، تشدید تست کرونا موارد شناسایی شده از طریق مراقبت فعال و تبسنجی و ویزیت پزشکان در مراکز ۱۶ ساعته در این راستا انجام شده است.
وی افزود: ردیابی موارد تماس با بیماران کرونا مثبت، در بین تماس خانوادگی، تماس بیمارستانی، تماس شخصی و در حین تردد از دیگر اقدامات همکاران ما بوده است.
علوی گفت: انجام غربالگری در مراکز تجمع افراد پرخطر در مراکز نگهداری سالمندان، معتادین، محبوسین و کارگاههای کوچک، آموزش بهداشت به عموم مردم، اصناف، افراد پرخطر و کارگاهها و مراکز صنعتی و تشویق و ترغیب آنان به رعایت موازین بهداشتی شامل شستن دستها، فاصلهگذاری فیزیکی، اجتناب از تجمعات ورزشی، عزاداری، عروسی و تردد در بازارچهها و پاساژها از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی با اشاره به راهاندازی تیمهای نظارت و پایش صنوف در قالب ۱۰۰ تیم، بیان کرد: این تیمها با مشارکت نیروی انتظامی، سازمان صمت و بسیج نسبت به برخورد با متخلفان اقدام کردهاند.
سرپرست مرکز بهداست خوزستان تصریح کرد: اقدامات انجام شده، منجر به شناسایی منابع آلودگی یعنی افراد بدون علامت مبتلا به کووید ۱۹ و جداسازی آنها برای قطع زنجیره انتقال شده است.
علوی گفت: قبلا تنها از موارد بستری آزمایش گرفته میشد اما اکنون با انجام تست از موارد سرپایی، مشاهده میکنیم که تعداد بیماران سرپایی چهار برابر موارد بستری مبتلایان کرونا هستند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به علل اصلی افزایش موارد ابتلا به کرونا، تصریح کرد: کاهش حساسیت مردم بعد از بازگشایی صنوف و اجرای فاصلهگذاری اجتماعی هوشمند و پایین بودن آمار ابتلا به کرونا در استان خوزستان، یک اطمینان کاذب و کاهش حساسیت در مردم به وجود آورد. در نتیجه، توصیههای بهداشتی به درستی رعایت نشد.
وی گفت: علیرغم ممنوعیت برگزاری مراسمات و تجمعات مردمی نیز این برنامهها متاسفانه انجام میشد. بسیاری از نمونههای ما مربوط به موارد حضور در تجمعات و عدم رعایت فاصلهگذاری فیزیکی است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.