به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، جمیل صادقیفر افزود: میزان نمونهگیری و بیماریابی در هفته سوم اردیبهشت بیشتر از کل نمونهگیریهای فروردین ماه بوده که این آمار میتواند در قالب فرصت یا تهدید ظهور یابد.
وی افزود: این افزایش آمار فرصت ارزشمندی است، چرا که تشخیص زودرس این بیماری روند درمان را راحتتر و مانع گسترش به اطرافیان میشود.
صادقیفر یادآور شد: در روزهای آغازین شیوع کرونا از طریق فضای مجازی و رسانههای نوشتاری و دیداری از مردم ایلام خواسته شد اضطراب و استرس را از خود دور کنند، اما هم اکنون نه تنها اضطراب و استرس نسبت به بیماری ندارند، بلکه هیچ حساسیت و دقت نظری در رعایت دستورالعمل بهداشتی نیز ندارند.
معاون دانشگاه علومپزشکی ایلام همچنین در خصوص داروی خاص در این زمینه گفت: هیچ مکمل، آمپول و قرص خاصی از طرف وزارت بهداشت برای تسریع درمان بیماران کرونایی اعلام نشده است و کماکان ترکیبی از مواد غذایی، ویتامینها و پروتئینهای سالم که بهعنوان رژیم غذایی سالم از آنها یاد میشود باید توسط افراد مصرف شود.
وی تاکید کرد: با وجودیکه سه ماه از انتشار این ویروس میگذرد، اما در هیچ کشوری حتی کشورهایی که میزان شیوع در آنها پایین است شاهد اعلام قطع زنجیره کرونا نیستیم.
صادقیفر تصریح کرد: در خصوص کرونا باید طوری برنامهریزی کنیم که این ویروس دستکم تا آخر سال با ما خواهد بود و سبک زندگی خود را به شیوهای تدوین کنیم که در فصل زمستان که هوا سردتر است با مشکل مواجه نشویم.
آمار روزانه مبتلایان کرونا در استان ایلام طی هفته گذشته روند افزایشی داشت بهطوریکه در چند روز از آمار مبتلایان در پیک ابتدایی شیوع کرونا فراتر رفت.