سرپرست پلیس فتا تهران گفت: پدری به نام بچه ۸ ماهه خود حسابی را باز کرده بود که نزدیک ۱۰۰ میلیون تومان گردش مالی داشت. این خانودهها باید پاسخگوی اموالی باشند که از مردم به یغما رفته است.
به گزارش تابناک ورزشی، سرهنگ داوود معظمی گودرزی سرپرست پلیس فتا پایتخت درباره سایتهای شرطبندی در ایران گفت: سناریوی کلی به این شکل است که آنها تبلیغات خودشان در قالب یک سری سایت در فضای مجازی منتشر میکنند و بعد وقتی یک کاربر میخواهد به این سایتها ورود کند ابتدا باید یک پروفایل شخصی برای خودش بسازد که برای آن یک سری اطلاعات میخواهند.
وی ادامه داد: همین قدم اول جای سوال دارد، چرا که افراد سودجو میآیند تمام اطلاعات شخصی و بانکی فرد را به بهانه ایجاد پروفایل از کاربر میگیرند و یک دسترسی کامل به حساب آنها پیدا میکنند. ممکن است بسیاری از جوانهای ما از این موضوع بی اطلاع باشند.
سرپرست پلیس فتا تهران که در گفتگو با برنامه تلویزیونی «ورزش تعطیل نیست» شبکه ورزش صحبت میکرد، بیان کرد: وقتی در این سایتها عضو میشوید و میخواهید پیشبینی یک مسابقه ورزشی را انجام بدهید، ممکن است الگوریتمی که برای این سایتها تعبیه شده باعث شود تا شما در وهله اول برد کنید و یک سری وجوهات به حساب شما بیاید. همین موضوع سبب میشود که یک اعتمادسازی صورت بگیرد تا فرد در مرحله بعد پول بیشتری وارد شرطبندی کند.
سرهنگ گودرزی به اعتیادآور بودن این سایتها اشاره کرد و گفت: این سایتها به شکلی تعبیه شدهاند و کار میکنند که کاربرها معتاد این کار میشوند و وقت خودش را آنجا تلف میکند. ما پروندهها میبینیم که این کار در بعضی از خانوادهها منجر به طلاق شده است. مثلاً پروندهای داشتیم که یک پسر بچه حساب مادربزرگ خود را به خاطر شرکت در این شرطبندیها خالی کرده بود.
وی اظهار کرد: ما تمام الگوریتمهای این سایتها را پیگیری کردهایم و باید بگویم که هیچ فردی در این سایتها برنده نمیشود و همه بازنده هستند. حتی یک برنده هم وجود ندارد. ممکن است در چند بازی اول برد باشد تا فرد وابسته شود، ولی در نهایت منجر به شکست میشود.
سرپرست پلیس فتا تهران تأکید کرد: در خصوص افرادی که در خارج از کشور دارند این کارها را انجام میدهند اقدامات قضایی و پلیسی بسیار خوبی انجام شده است. قطعاً پلیس پیگیر هست تا نفراتی که به این شکل دارند پول مردم را به یغما میبرند به کشور برگردانند و اموال مردم به آنها برگردد.
سرهنگ گودرزی گفت: با توجه به اقداماتی که پلیس فتا انجام داده است، این سایتها از درگاههای رسمی استفاده نمیکنند و اگر استفاده شود به صورت پوششی است. یعنی برای سامانه بانکی ما تعریف نشده که بگویند این پول مشکوک است یا نه؛ بنابراین با توجه به اقدامات سختگیرانهای که در حوزه بانکی و پلیسی اتفاق میافتد، این سایتها به حسابهای اجارهای روی آوردهاند. اینها زمانی که افراد را استخدام میکنند به آنها میگویند شما کاری نداشته باشید و فقط یک حسابی باز کنید و رمز آن را به ما بدهید و بعد ما ماهانه یک مبلغی را برای شما واریز میکنیم. بسیاری از افرادی که در این حوزه مورد طعمه قرار گرفته اند، متأسفانه خودشان بی اطلاع بودهاند.
وی در پایان تصریح کرد: ما پروندهای داشتیم که گردش مالی یک پیرمرد هشتاد ساله نزدیک ۲۰۰ میلیارد تومان بود که خودش اطلاع نداشت. یک پدری نیز به نام بچه ۸ ماهه خود حسابی را باز کرده بود که نزدیک ۱۰۰ میلیون تومان گردش مالی داشت. متأسفانه این خانودهها الآن درگیر این پروندهها هستند و باید پاسخگوی اموالی باشند که از مردم به یغما رفته است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.