آخرین تحولات خاورمیانه

آغاز مذاکرات شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران / تحریم پنج ناخدای نفتکش‌های ایران از سوی آمریکا / واکنش وزارت خارجه به اصابت خمپاره به خاک ایران / نشست شورای‌ امنیت برای بررسی معامله ‌قرن

درخواست هوک از روسیه و چین برای حمایت از آمریکا، تحریم پنج ناخدای نفتکش‌های ایران از سوی آمریکا، واکنش وزارت خارجه به اصابت خمپاره به خاک ایران و نشست شورای ‌امنیت برای بررسی معامله‌ قرن، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به آغاز مذاکرات شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران نیز اشاره کرد.
کد خبر: ۹۸۶۵۱۱
|
۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 25 June 2020
|
59275 بازدید
|

درخواست هوک از روسیه و چین برای حمایت از آمریکا، تحریم پنج ناخدای نفتکش‌های ایران از سوی آمریکا، واکنش وزارت خارجه به اصابت خمپاره به خاک ایران و نشست شورای ‌امنیت برای بررسی معامله‌ قرن، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به آغاز مذاکرات شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ شورای امنیت سازمان ملل متحد از امروز چهارشنبه، چهارم تیرماه نخستین دور گفتگوها در مورد قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید نامحدود تحریم تسلیحاتی ایران را آغاز خواهد کرد.

طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، در پیوند با تایید توافق هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی، مهلت این تحریم‌ها اکتبر امسال به پایان خواهد رسید.

آمریکا روز دوشنبه متن قطعنامه پیشنهادی خود را در اختیار ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار داد، ولی چین و روسیه، دو عضو دارای حق وتو، از پیش مخالفت‌شان را با این قطعنامه اعلام کرده‌اند.

دولت آمریکا از مدت‌ها پیش تاکید کرده است که تحریم تسلیحاتی ایران نباید برداشته شود. تصویب هر قطعنامه‌ در شورای امنیت، مستلزم ۹ رای و در عین حال عدم وتوی آن از سوی آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس است.

آغاز مذاکرات شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران/تحریم ۵ ناخدای نفتکش‌های ایران از سوی آمریکا/واکنش وزارت خارجه به اصابت خمپاره به خاک ایران/ نشست شورای‌امنیت برای بررسی معامله‌قرن

به گزارش رویترز، طبق قطعنامه پیشنهادی آمریکا، فروش تسلیحات و تجهیزات نظامی توسط ایران ممنوع خواهد شد و کشورهای دیگر نیز فقط در صورت تایید کمیته‌های کارشناسی شورای امنیت می‌توانند به ایران اسلحه و تجهیزات نظامی بفروشند.

در عین حال، تمامی کشورها موظف خواهند شد در صورت وجود شواهد یا سوءظن در مورد وجود تسلیحات و کالاهای ممنوعه، محموله‌ها را بازرسی کرده و از تمام کشورها می‌خواهد، به همین دلیل کشتی‌ها را در آب‌های بین‌المللی با توافق کشوری که آن شناور با پرچمش حرکت می‌کند، بازرسی کنند.

پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا پس از آن به شورای امنیت ارائه شد که آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در گزارشی به اعضای شورای امنیت مدعی شد، موشک‌های کروزی که سال گذشته در حمله به تاسیسات نفتی و یک فرودگاه بین‌المللی در عربستان استفاده شده‌اند، «منشأ ایرانی» داشتند.

آمریکا تهدید کرده است که اگر این قطعنامه در شورای امنیت تصویب نشود، با فعال کردن روند مکانیسم ماشه، در چارچوب برجام تلاش خواهد کرد که تحریم‌های هسته‌ای بین‌المللی علیه ایران را فعال کند. این در حالی است که دولت آمریکا در اردیبهشت ۹۷ از برجام خارج شد و دیپلمات‌ها معتقدند که واشنگتن برای رسیدن به این هدف، راه دشواری پیش روی خواهد داشت.

درخواست هوک از روسیه و چین برای حمایت از آمریکا

«برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه از کشورهای روسیه و چین خواست تا از قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران حمایت کنند. 

هوک در مصاحبه‌ای اختصاصی با رویترز مدعی شد، چنانچه روسیه و چین از تلاش آمریکا برای به تصویب رسیدن قطعنامه ضد ایرانی جلوگیری کنند در سازمان ملل منزوی خواهند شد و در ادامه ادعا کرد: «ما شاهد ایجاد شکاف فزاینده میان روسیه و چین با جامعه جهانی هستیم.»

این مقام آمریکایی با اشاره به تصویب قطعنامه‌ای علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که چین و روسیه هنگام تصویب این قطعنامه از جامعه جهانی جدا افتاده‌اند. او مدعی شد که این اتفاق ممکن است این بار در شورای امنیت سازمان ملل متحد و هنگام رأی‌گیری بر سر قطعنامه تمدید تحریم‌های تسلیحاتی اتفاق بیفتد.  

او گفت: «روسیه و چین در نشست هفته گذشته در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منزوی بودند. اگر آنها همین مسیرشان را به سمت ویران‌شهری ادامه دهند، در شورای امنیت هم منزوی خواهند شد.»

ادعاهای برایان هوک درباره چین و روسیه در حالی صورت گرفته که برخی دیپلمات‌های غربی گفته‌اند حمایت از قطعنامه آمریکا به قدری ضعیف است که این قطعنامه ممکن است بدون نیاز به وتو از سوی یکی از این دو کشور هم نتواند در شورای امنیت به تصویب برسد.

تحریم پنج ناخدای نفتکش‌های ایران از سوی آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا، پنج ناخدای نفتکش‌های دخیل در انتقال بنزین ایران به ونزوئلا را در فهرست تحریم قرار داد. 

در بیانیه‌ای که روی وب‌سایت وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته، این پنج فرد به دلیل «مرتبط بودن با خطوط کشتی‌رانی جمهوری اسلامی ایران» در فهرست تحریم قرار گرفته‌اند. 

 ایران از ماه آوریل تاکنون پنج نفتکش ـ که مجموعا حدود ۱.۵ میلیون بشکه بنزین حمل می‌کردند ـ به ونزوئلا که به شدت به سوخت نیازمند است، ارسال کرده و این محموله‌ها اندکی از صف‌های طولانی در پمپ‌های بنزین این کشور کاسته است.

آغاز مذاکرات شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران/تحریم ۵ ناخدای نفتکش‌های ایران از سوی آمریکا/واکنش وزارت خارجه به اصابت خمپاره به خاک ایران/ نشست شورای‌امنیت برای بررسی معامله‌قرن

«مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا در توئیتر نوشت تحریم‌های علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و  شرکت ای-سیل (E-Sail) مستقر در چین از امروز اجرایی شده است. 

واکنش وزارت خارجه به اصابت خمپاره به خاک ایران

سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز چهارشنبه در خصوص درگیری رخ داده در نزدیکی مرزهای مشترک ایران و ترکیه بین عناصر تروریست و نیروهای نظامی ترکیه اظهار داشت: بر اساس اخبار منتشره در رسانه های ترکیه، در شامگاه سه شنبه، سوم تیرماه، بین عناصر گروهک های تروریستی و نیروهای نظامی ترکیه در نزدیکی مرز مشترک ایران و ترکیه درگیری مسلحانه رخ داده که در اثر آن، دو نیروی مرزبانی ترکیه مجروح شدند که طبق اخبار منابع ترکیه ای یکی از آنها بر اثر جراحات وارده درگذشته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: به استناد مرزبانی استان آذربایجان غربی در اثر این درگیری، یک گلوله خمپاره به داخل خاک جمهوری اسلامی ایران اصابت کرده که خوشبختانه تلفات انسانی در بر نداشته است.ابعاد مختلف این حادثه توسط مسئولان مرزی دو کشور در دست بررسی است.

موسوی با ابراز تاسف و همدردی با آسیب دیدگان این حادثه، تردد عناصر تروریستی بین دو کشور و حمله تروریست ها به نیروهای مرزبانی و نظامی را ـ که منجر به شهادت آنان در جمهوری اسلامی ایران و ترکیه می شود ـ محکوم کرد و افزود: همانطور که بارها بیان کرده ایم مبارزه با تروریسم، باید اقدام جهانی باشد و ضروری است همه کشورها به این امر متعهد باشند و تا زمانی که حمایت های برخی کشورها از این تروریست ها ادامه داشته باشد، متاسفانه شاهد جنایات آنان هستیم.

نشست شورای‌ امنیت برای بررسی معامله‌قرن

نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی طرح الحاق کرانه باختری به سرزمین های اشغالی برگزار شد.‌

این در حالیست که «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد پیشتر در گزارشی با بیان اینکه الحاقِ بخشهایی از کرانه باختری اشغالی از سوی رژیم صهیونیستی «نقض جدی و فاحش حقوق بین الملل» است، از این رژیم غاصب مصرانه خواست تا این طرح‌های الحاق را کنار گذارد.

در این گزارش که خطاب به شورای امنیت پیرامون مناقشه اسرائیل- فلسطین منتشر شد، گوترش الحاق کرانه باختری از سوی رژیم صهیونیستی را «نابودکننده» تمام امیدها برای انجام مذاکرات جدید و در نهایت دستیابی به یک راه حل دو دولتی دانست.

وی در این گزارش با تأکید بر اینکه این اقدام اسرائیل «تلاش‌ها برای پیشبرد صلح منطقه‌ای را تهدید می کند»، از رژیم صهیونیستی خواست تا طرح‌های الحاق خود را کنار گذارد.

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به وجود مخالفت‌ها با این الحاق به ویژه در میان مردم اسرائیل گفت: «اگر [الحاق] اجرا شود، نقض جدی حقوق بین الملل از جمله منشور سازمان ملل خواهد بود. این فاجعه‌ای برای فلسطینیان، اسرائیلیان و منطقه خواهد بود».

شایان ذکر است، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بود، فرآیند الحاق کرانه باختری از یکم ژوئیه آغاز می‌شود. این طرح‌ها شامل الحاق شهرک‌های یهودی نشین واقع در کرانه باختری و همچنین دره استراتژیک رود اردن است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۵۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ما تقریبا به خرید سلاح نیاز نداریم چون دکترین دفاعی و تولید داخل، بازدارندگی ایجاد کرده ،هر چند جنگنده بومی داخلی هم داره تولید میشه و توانمندی این جنگنده ها در میدان عمل واقعی مشخص میشه(مثل سامانه دفاع هوایی و موشک ها، عملا امتحان خودشون پس دادن) پس نیاز به حیف و میل بیت المال برای جنگنده خارجی نیست صرفا بحث صادرات سلاح مطرح هستش، اگه تحریم تصویب شد، بهانه خوبی هستش که ما بتونیم بیشتر از این محدودیت های نابود کننده علم هسته ای،که خود خواسته برامون ایجاد کردن، رها بشیم، امیدوارم تصمیم گیرنده های دولت، اینو درک کنند و کوتاه نیان چون دیگه ثابت شده هر جا کوتاه اومدیم ،تحریم بیشتر و مشکلات بیشتر خواهیم داشت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
چقدر خوش خیال ....... برادر من شما اصلی ترین خاصیت تجارت رو که انتقال دانشه زیر سوال بردی ... واقعا با این رویه تفکر صنایع دفاعی ما تبدیل به صنایع خودروسازی خواهد شد و موشکهای ما حکم پراید بین المللی رو خواهند داشت .
شیعه علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
برادر از خواب بیدارشو....اینهایی که نوشتی مال کسی که تمام آرزوهاش از تکنولوژی و پیشرفت و جنگ افزار به ترتیب به پراید و موشک با تکنولوژی منسوخ ختم میشه و در واقع خواهان کشوری ضعیف ، فقیر و شکننده در جنگ های واقعی اقتصادی و نظامی هست.که البته شکسته شدن استخوانهای اقتصاد را که همه داریم با تمام وجود لمس می کنیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
امیدواریم دست از این تفکرات بیهوده بر داریم و ما هم مثل سایر ملل راه پیشرفت را طی کنیم. مثل کشورهایی که اکنون با سرانه تولید ناخالص ملی بالا، صادرات بالا، و تورم کم برای ملتشان رفاه اقتصادی فراهم آورده اند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بانظر 09:33 و 09:54 موافقم ولی با نظر 08:46 مخافم بنابراین مثبت دادم.
ببینید که کشور رت به چه روزی نشانده که در مناطق پائین شهر تهران مردم پشت بامهایشان را شبی 50هزارتومن اجاره میدن به خانواده های آبرومند که جایی برای اسکان ندارند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ناشناس ۰۹۳۴ موشک ها و سامانه های دفاع هوایی داخلی روی لبه تکنولوژی هست عزیز ، ما یک مسیر طی کردیم به لبه تکنولوژی رسیدیم و بروزرسانی هم ادامه داره لازم نیست یک مسیر غیر بومی از صفر رو شروع کنیم که اونم فناوریش دست یکی دیگه است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اره خیلی صنعت دفاعی ما عقب مانده است !!!که جز دو الی سه کشور برتر در موشک نقطه زن هستیم یا جز 5 کشور برتر در ساخت پهپاد جز بهترین کشور در ساخت کشتی جنگی با بالاترین سرعت جز بهترین کشور ها در ساخت سلاح های انفرادی
ان وقت اومدی با پراید مقایسه می کنی که مدیریتش را تفکراتی مثل شما در دست دارند؟
نخیر تفکرات صنعت نظامی ما برود در صنعت خودرو جز بهترین کشورها می شویم در ساخت خودرو
در ضمن نتقال دانش به معنی ان نیست که واردات گسترده کنی بلکه یک یا چند نمونه می خری برای تست و تراز با تکنولوژی خودتان نه این که اقایان دنبال واردات بی رویه باشند
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
پذیرش تحریم، اگر هیچ ضرری در مورد صادرات و واردات سلاح نداشته باشه، حداقل به معنای پذیرش زورگویی آمریکا، محروم کردن ایران از حق دفاع و قدرت بازدارنگی ، همورا شدن تحریم های دیگر و سرایت تحریم در معاملات دیگر و .... است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اگر در اسلحه سازی خودکفا شده ایم و نیاز به خرید از خارج نداریم، پس چرا اینقدر علیه تحریم تسلیحاتی داد و فریاد می کنیم و درخواست لغو آن را داریم؟
سروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بعد از تصفیه حساب با ایران بعدش نوبت روسیه و چین است.
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اگر اروپا همچنان در امتیاز دادن به دولت روحانی خساست بخرج دهد وقتی اصولگرایان ریاست جمهوری تصاحب کردند آن وقت بجای یک ایران چند ایران در جهان وجود خواهد داشت، حالا باز برای گرفتن امتیاز بیشتر تعلل کنید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
چرا فکر میکنید که برای توسعه کشور و رفاه مردم
حتما باید با آمریکا بجنگیم و اسرائیل را محو کنیم ؟
چرا و چطور این تعداد زیاد از کشورهایی که تعدادی شان از ما حتی عقب تر بودند
و الان از ما سبقت گرفته اند و نه با کسی جنگیده اند
و نه کشوری را محو و نابود کردند
و نه کارخانه های اسلحه سازی پیشرفته و تهاجمی دارند ؟
همچون ژاپن آلمان کره جنوبی برزیل مالزی سنگاپور تایلند و استرالیا دانمارک و نروژ و سوئد و دهها کشور دیگر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بهترین بازدارندگی در دنیای امروز رضایت مردم از حاکمیت و اتحاد دولت و ملت است.
ولی من فکر میکنم فاصله بین مردم و مسولین روز به روز در حال بیشتر شدن است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
من هم خیلی کشورها می توانم نام ببرم که مثل ما یا جلو تر از ما بودن ولی الان عقب تر از ما هستند
در ضمن این کشورها که نام بردی اکثر ان ها کارخانه اسلحه سازی دارند
مثلا همین کره جنوبی حتی نمی دونی شرکت هیوندای ان مال ارتش این کشور بوده و زیر بنای ان را ارتش این کشور ایجاد کرده
یا خیلی از صنعت و تکنولوژی های روز را ببینی اساس و پایه ان را نظامی ها ایجاد کردن
صنعت نظامی باعث می شود صنایع دیگر هم جلو بیایند
در ضمن محو کردن ها ربطی به این ندارد که شما در داخل چه نوع تفکری داری چون ان رابطه خارج است و در مشکلات داخلی که میبینی از تفکرات مدیران نفتی است که میخواهند پول بدهیم و کالا وارد کنیم است ولی در صنایع مادر مثل نفت یا گاز چون مجبور بودیم الان سرامد تکنولوژی هستیم
لطفا همه چیز را قاطی هم نکنید ان هم مسائل حاشیه ای
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
و باز هم هموطنانی با خیال پردازی مثل ناشناس ۸۴۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
زمستان بسی سرد و طولانیست صبر کردن تا بهار بی فایده است باید به سراغ بهار رفت حتی اگر برف ها قرمز شوند بهتر است از یخ زدن
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
البته تاریخ نشان داده که برفهایی که شماها از ان دم میزنید زرد رنگ هستند اون هم زرد پر رنگ .
پای درخت تنومند انقلاب اسلامی خون شریف ترین انسانها ریخته شده و به این نقطه رسیده ایم .
تا کور شود هر انکه نتواند دید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بیچاره بورس
پاسخ ها
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
الان دو سه ساله میای این چرت و پرت را می نویسی، بورس هم هر روز داره رشد می کنه. حیا نمی کنی؟
رامین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اونقدر که تو توی تابناک برای این بورس تاسف خوردی فکر کنم دیگه افسردگی پیدا کردی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بورس بیشتر از شانس نیاز به عقلانیت دارد
یک نوع شطرنج معاملاتی است.
افراد زرنگ در بورس
و افراد ساده در دلار و طلا سرمایه گذاری می کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
عوضش انهایی که در بورس هستند دارند به ریش این اقا میخندن با سودهای بالا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
جنب احمداقا و بورس بازان دیگر
من از زمانی که دلار ۲۰۰۰ تومان بود فقط خریدم ونفروختم و الان ارزش سرمایه گذاری من ۹ برابر شده وبزودی بسیار بیشتر از این رشدخواهد کرد و البته فرق هست بین دارایی من که در بدترین وبحرانی ترین شرایط در دسترسمه نه مثل شما که کل داراییتون یک برگه سهامه که درصورت وقوع جنگ باهاش صدگرم پنیر هم نمیدن !!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
روند رشد بورس انقدرغیرمنطقی شده که صدای خیلی از کارشناسان غیرسفارشی دراومده ! چقدر میخندیم وقتی ورق برضرربورسی های طمعکار برگرده و سرمایه هاشون درچشم برهم زدنی دود بسه بره هوا و اون روزبسیارنزدیکه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
قیمت دلار ۵ برابر شده ولی بورس نورچشمی ۱۴ برابر رشدکرده واین اصلا منطقی نیست ومطمین باشید بزودی سقوط ۶۰-۷۰ درصدی اتفاق خواهدافتاد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
دلار تا پایان تابستان ۲۵ و تا پایان سال ۳۰ را رد خواهد کرد و بورس نورچشمی هم با وجود حمایت ها و تبلیغات شبانه روزی با کله زمین خواهد خورد
این خط اینم نشان
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
«من از زمانی که دلار ۲۰۰۰ تومان بود فقط خریدم ونفروختم و الان ارزش سرمایه گذاری من ۹ برابر شده"
اگر سهام خای خوب میخریدی یا تو صندوق های سرمایه گذاری بودی تو یه سال سرمایت 9 برابر میشد. گربه ای که دهنش به گوشت نرسه فقط میگه پیف پیف
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
منتظرکم ارزشترشدن پولمان وگرانترشدن مایحتاج زندگیمان وبیکاری ورواج بیشتردزدی وسرقت وزبانم لال قتل وخودکشی بیشتری بایدباشیم ببرکات نتایج چنین جلساتی ... خدابخیرکنداگربنده خدابگذارد
ناشناس
|
Switzerland
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
من نمیدونم هدف شما از این نوع تینر زدن و بز گ نمایی مسایل بی ارزش چیه؟اوباشی که ایران به دنبال قطع دستان ناپاکشان از منطقه هست مسلما ساکت نمی مانند و به دشمنی مذبوحانه خودشان ادامه می دهند این قطعنامه خلاف قواعد بین الملل هم از این دست است و به خاطر بلا موضوع بودن با وتوی جین و روسیه به بیگانی می رود حالا تیتیر مزنی که آغاز فلان و بسپار که چه ه فی را دنبال کنی؟ا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بهترین سلاح دفاحی اثبات صلح دوستی و حسن همجواری با همسایگان می باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
این همه جنجال برای خرید سلاح های بنجل
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
آخی!!!! با همین فرمان جلو برو ، چهار روز دیگه وهابی های سعودی، میان باهات هم خونه میشن. ه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
تا زمانی که اروپا هست ما ابدا نیازی به همسایه و کشور دیگر نداریم.
سعید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
میخواستم یه چیز دیگه بنویسم ولی تابناک منتشرش نمیکرد.پس فقط برای شما مینویسم : سخن گزافه مگوی
روزبه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اتفاقا اینارو هیچ کدوم از گروههای تروریستی فعال در اقلیم عراق نمی فهمن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
ناشناس ۱۱۱۷ فعلا از بد حادثه ما با امثال شما هم خانه هستیم
خويي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
اگر ما به خاك تركيه خمپاره زده بوديم تا حالا مقابله به مثل كرده بود
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
چی میگی؟ من اون مرزی میگی خدمت کردم. هر دو کشور درحال جنگ با تروریست ها هستن. بنابراین اهمیتی نداره. طبق قوانین مرزبانی اگه از قصد یا سهو تیری به سمت کشور مقابل شلیک بشه کشور مقابل حق داره فشنگی شلیک کنه. اگه هم ببخشه لطف کرده. تو مرزبانی هزار بار سربازای ایرانی تو برف گیر کردن و سربازای ترکیه با نفربر رفتن برشون داشتن اوردن پاسگاه خودمون. یا بر عکس. اساسا دو تا کشور وقتی دوست هستن تو بخش مرزبانی و کنترل نوار مرزی شبیه سربازهای سک کشور عمل میکنن و درگیری و برخودی با هم ندارن و در صورت نیاز به هم کمک لجستیکی هم میکنن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
مملکت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
باید تمام کشورهای اروپایی و امریکا، استرالیا و کانادا با هم متحد بشن شاید بتوانند ایران را تحریم کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۵
امریکا بداند بخاطر سیاست های اشتباهش دیگر کسی در ایران وجود ندارد بانک را آتش بزند.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟