به گزارش «تابناک»، بهرام کوشکی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هر سال برخی کشاورزان پس از برداشت محصول گندم، جو، کاه و کلش مزارع خود را آتش میزنند که علاوه بر وارد کردن آسیبهای جبران ناپذیر به ساختار بیولوژیکی خاک، موجبات آلودگی محیط زیست را فراهم میکنند.
وی با بیان اینکه عمل مذکور مستند به ماده ۲۰ از قانون هوای پاک جرم تلقی شده و مجازات مرتکب از ۶ ماه تا ۲ سال حبس است، اضافه کرد: سال گذشته تعدادی به دلیل آتش زدن کاه و کلش به دادگاه معرفی شدند که احکام صادره در برخی موارد با محکومیت حبس ۶ ماهه مرتکب همراه بود.
مدیر جهاد کشاورزی کامیاران از کشاورزان شهرستان خواست برای حفظ خاک و جلوگیری از آلودگی محیط زیست، از سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود خودداری کنند.
کوشکی افزود: قانون هوای پاک شامل ۳۴ ماده و ۳۹ تبصره، تیر ماه ۱۳۹۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و از سوی دولت برای اجرا ابلاغ شده است. براساس ماده ۲۰ این قانون، سوزاندن بقایای گیاهی زمین های زراعی پس از برداشت محصول ممنوع بوده و متخلف حسب مورد به جزای نقدی درجه شش موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکوم می شود.
وی تاکید کرد: از کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی تقاضامندیم ضمن رعایت نکات ایمنی در طول برداشت محصولات زراعی گامی در دوستی با خاک و هوای پاک داشته باشند.
امسال در این شهرستان حدود ۳۰ هزار هکتار اراضی به کشت گندم اختصاص یافته و هشت هزار بهره بردار کامیاران نخستین کشاورزانی هستند که برداشت محصول خود را آغاز کرده اند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.