ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب بختیاری

کد خبر: ۹۸۷۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 02 July 2020
تعداد بازدید : 32094
کد خبر: ۹۸۷۶۷۰
|
۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 02 July 2020
|
59897 بازدید
|
۳
بازدید 59897
۳
جوجه کباب بختیاری یا کباب ایلچی یکی از کباب‌هاش خوش طعم محلی است که در کنار کباب بختیاری، طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه این جوجه کباب را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
کهنه سرباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
سلام . تعطیلات سه دوره ایی در خرداد. باعث سرازیر شدن مسافرین ب استانهای شمالی و ویروس کرونا را ب خانواده و شهرشان سوغات شومی بردند. بی جهت نیست اکثر بیماران و افراد الوده جوانان تشکیل می دهند چونک ۹۹درصد مسافرین را جوانان بودند. بهرجهت مسافرتهای غیرضروری را حذف کنیم. ب یاد داشت باشیم ک استانهای شمالی اسفتد سال گذشته وضعیت بسیار حادی را پشت سر گذاشت شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
طر تهیه مربای انجیر مار کالا انجیر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
عالی بود