اتمام‌حجت روحانی با سوداگران ارز صادراتی

رئیس‌جمهور گفت: وزارت صمت اختیار و مسئولیت اجرای سیاست‌های صادرات و واردات کالا برای ایجاد انضباط ارزی را دارد و بانک مرکزی مسئول سیاست‌های ارزی است.
کد خبر: ۹۸۹۹۹۳
|
۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۶ 12 July 2020
|
13872 بازدید
|
۴

 

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، با اشاره به نوسانات ارزی ناشی از تحریم ها و محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا، تصریح کرد: وزارت صمت مسئول ایجاد انضباط در بخش صادرات و واردات کالا در کشور است و در این مسیربا همکاری بانک مرکزی سیاست های تعادل ارزی کشور را با بیشترین دقت و شفافیت اجرا می کند.

رئیس جمهور سیاست کلی دولت را حمایت از بخش خصوصی و مشارکت فعال بازرگانان و تولید کنندگان برشمرد و تاکید کرد: با توجه به گزارش ها و ارزیابی مثبت وزارت صمت و بانک مرکزی از همکاری و فعالیت های سازنده بازرگانان دلسوز و متعهد و دارای کارنامه روشن اقتصادی، مقررات و ضوابط باید در مسیر حمایت و تشویق صادرکنندگان و وارد کنندگان باشد و به آن دسته ازکسانی که رفتار قانونمند داشته و به تعهد خود در چارچوب قانون عمل کرده اند، تسهیلات تشویقی ارائه دهند.

روحانی در عین حال تصریح کرد: در کنار تشویق و تقویت صادرکنندگان و وارد کنندگان فعال و متعهد به سیاست های تجاری کشور، در چارچوب همان ضوابط و سیاست ها گروه اندکی که با هدف سوء استفاده از این شرایط و به قصد سوداگری ارز صادراتی خود را به چرخه اقتصاد کشور برنمی گردانند مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند و با هماهنگی اتاق بازرگانی فعالیت آنها محدود می شود.

 

در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی مصوبات کمیته بازگشت ارز صادراتی را جهت تسریع برگشت ارز صادرات ارائه کرد که براساس آن، صادرکنندگان برای برگشت ارز از تاریخ صدور پروانه صادراتی ۴ ماه فرصت دارند و اگر ظرف سه ماه بعد از تاریخ صدور پروانه صادراتی گمرک، ارز خود را برگردانند به عنوان تشویق مبنای برگشت ارز آنها ۹۰ درصد ارزش پایه صادراتی خواهد بود.

براساس این مصوبه درصورت تاخیر در برگشت ارز به چرخه اقتصاد، صادرکنندگان مکلفند باقیمانده تعهدات خود را در سامانه نیما با نرخ روز پایان مهلت ۴ ماهه مذکور در سامانه نیما، یا قیمت روز بازار هر کدام کمتر باشد، به بانک مرکزی بفروشند.

عبدالناصر همتی همچنین گزارشی از روند عرضه ارز در سامانه نیما ارائه کرد که براساس آن، طی دو هفته گذشته این عرضه روند افزایشی داشته است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
کم دروغ از روحانی نشنیدیم، اینم روش

مگه تعدادی از شرکت های وارد کننده سایت ثبت سفارش رو هک نکرده بودن ؟ چی شد نتیجه ؟ ما مردم ایران هم که کافیه شب بخوابیم، روز ری ست میشیم و هیچ چی یادمون نمی یاد
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
كي ارز نمي اورد خود دولت چون بالاي ٩٥ درصد ارز دست دولت است و با عدم التزام و اعتقاد به تقويت پول ملي عاشقانه دلار را گران ميكنند ،اقاي همتي اول تزريق ارز به بازار را گرفتيد دلار نيمايي را از ٨هزارتومان به ١٧ الي ١٨ هزارتومان رسانديد بعد خودتان ارز را تزريق كرديد همين چند روز پيش اقاي روحاني علنا گفت مالك ارز دولت است پس از حرافي كم كرده و كاهش قيمت دلار و تقويت ريال را در پيش بگيريد اگر شما اعتقادي به قدرت پول ملي داشتيد دلار نبايد از ٤الي٥ هزارتومان بيشتر ميشد
شهرام رودپیمای رشت آبادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
اتمام حجت کافی نیست، باید دستگاه قضایی با قدرت وارد عمل شود و در این ضرب الاجل ارزها را تحویل دهند در غیر

اینصورت محاکمه و دادگاهی خواهند شد تا زمانیکه ارز را به دولت پس دهند و در نهایت اغدام در انتظارشان است .

با حق الناس نمیتوان بازی کرد و پول مردم بیچاره را بالا کشید ............
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
اگه تخلف کرده اند و قدرت دارید که اینقدر اخطار نمیخواهد کل اطلاعاتشان را دارید حقوق بیت المال را از حلقومشان بیرون بکشید مگر اینکه مسائل دیگری در بین باشد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟